estocolmo

Igår var jag med festmannens familj i Stockholm, vi gick på teater, Aniara. Den var cool men lite svår att förstå. Blev en del kändisspotting. Såg en tjej från Kvarteret Skatan i publiken bland annat.

'

Och så var det en massa kändisar med i teatern men de räknas väl inte riktigt. Bla Helge Skoog, Dan Ekborg, Helene Sjöholm och Sven Wollter. Fem av fem toasters tycker Magzorb.

utveckla sinx med maclaurin och lagranges restterm nurå

Åh vi pluggar hela dagarna. Jennies lägenhet har blivit vår mattestuga. Och OJ vad vi lär oss va! Hur många clementiner kan man egentligen äta på en dag?


vill du ha en radiostyrd robot?

Nu ska jag iväg och träffa min sprillans nya brorson. Ska kolla så att han är en av de tre sötaste brorssönerna jag har! Tror det finns potential för det.

Annars är det mest plugg i dagarna, var i skolan tolv timmar igår, och det var matte nästan non stop. Soft att det känns som om man lär sig nåt i alla fall.

Snart kommer jag hem till eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.


haha jag carin och anna, nollelördagen

nachos i magen

Har precis klämt (eller nej fel ord för det var inte direkt svårt, klämma låter som om det tar emot liksom) i mig en massa nachochips. Och nu är det dags för middag, köttbullar, nej jag skoja det blir PAJ!! Jag måste erkänna att jag och Rasmus drack upp vattnet vi kokade broccolin i för att vi hört att det är nyttigt! Töntigt vaaa?

puss och kram jag har handlat lite fler julklappar idag och en tröja till mig självt iiiiiiiiii

jag är mätt

jag håller fast rasmus han vill gå och lägga sig men jag vet att jag inte kommer kunna somna än så han får vänta men det vill han inte så jag håller fast honom


annas födelsedag!

Jag är typ klar med alla julklappar!! Alla ska få presenter wohoooooooooooooo!


kroatien vill du ha mig tillbaka? jag kommer gärna om jag får?

nu börjar hetsen

Två veckor kvar till mattetentan. Tyvärr är jag inte alls lika säker på den här delen av kursen. Snarare jäkligt osäker. Så nu måste jag börja hetsplugga. Kul helg. Dessutom har vi juridiktenta om åtta dagar. Det vet jag inte hur man pluggar till, så det är jag megaosäker på. Dubbelt kul helg!


Ska önska mig det här spelet i julklapp

december nu!!!!

Happppppp, har varit på systemet en gång sen jag fyllde tjugi, med mamma, pappa och brorsor. De skrattade åt mig, men jag kände mig cool. Det var kul att de var här.

Igår bakade jag lussekatter med brors söner. Det var mysigt och gott!!!!

Men det största och stördaste som har hänt sen senaste blogginlägget är sexmästeriskiftet. I förrgår, nya sexet ordnade sittning för gamla sexet. Men det var de som stod för regler, lekar och kontrollen. Dock var det kameraförbud, och det som händer på skiftet stannar på skiftet. Men jag kan säga att det var stört, och stört igen.

puss och kram ska lägga en banan

RSS 2.0