gah uttråkad

NU VILL JAG ATT DET SKA HÄNDA NÅGOT!!!!!!!!!!!!!


Jag ska klippa mig på torsdag om jag hittar någon bra frisör och någon bra tid (Rasmus; halv åtta?) (ehehhe wow vilken happening). TUR att det är valborg snart så att det blir megafest i hela Uppsala. Det behöver vi!!!


Har sprungit som en vettvilling genom hela stan fram och tillbaka i typ tolv timmar idag. Mycket av tiden spenderades inne på Mäster Arnes Skrädderi. Lotta ska på bal. Jag var lite nervös innan vi skulle gå in för att jag inte visste hur man skulle uppföra sig i en sådan butik (HAHAHEHE). Men det gick så bra att till och med grabben som jobbade där inne skämtade med oss om fester, lottas oskuldsfullhet och hur lite tid man har till att plugga. Fast det var iofs när självaste Arne var utflugen på lunchrast.


- Hej!

bra sång

En galen natt natt natt. Min båt jag styyyyyyrde. Mot havets vågade vågade våg. Så skummet yrde! Och vart jag sågade sågade såg. Mot havets vågade vågade våg. Långt ner i djupetipetipet en fisk jag såg och det var DU.

prutt på dig va

Igår såg jag Mia Skäringer på UKK. Hon kom inhoppandes i bikini och dallrade med sitt fläsk. Jag gillar henne.

Idag vettefannnnnn, jag har hittat en perfekt julklapp till någon, men det känns weird att köpa den nu och spara den till jul hahaha.

Just nu sitter jag och förbereder mig på en regning valborg. Alltså kollar upp alla coola saker som händer på nationerna. Och jag måste erkänna att jag nu inte längre FRUKTAR regn på valborg. Bara megaogillar, men det finns saker att göra. Så dånt vörri småpojkar!




Fick den här kavajen när jag hjälpte till lite inför vox vintage. Grym grej.

visste du...?



att jag har
världens randigaste kavaj på mig

att min senaste kyss var idag och sticksig, men bra och värd stickset

att jag lyssnar mycket på min lillebrors visslingar och sång från rummet intill

att jag funderar på att dricka en flaska rödvin ikväll i kompani med lotta

att jag pratar bara när jag känner för det

att jag inte gillar blodådror i kyckling

att min första riktiga kyss var utomhus och jag blev jätteäcklad av den

att jag avskyr när folk snackar negativt

att kärlek är något som jag måste bli bättre på att ta vara på

att jag gillar KEBAB

att jag alltid kommer att få tycka att alla är dumma i huvudet förutom jag men ändå älska er

att jag är förälskad i sa jag kebab?

att sist jag grät var jag ledsen

att min mobiltelefon är röd och troligtvis jordens snyggaste

att när jag vaknar på morgonen håller solen precis på att gå upp och jag längtar till fjärde juni för då är jag friiii

att jag just nu tänker på vad jag ska skriva här

att i morgon kommer jag göra något rätt coolt

att jag hoppas att ni vet att livet är en fest?

att jag verkligen vill äta kebab

<3 kaffe <3

Idag ska jag på kaffeprovning på lindvalls, med städfirman. Hihihi.

Solen skiner och jag ska ha på mig mina nya splittervita fejkconverse.




dagens

najs: hehhee har fyndat igen. hehehehehhehehe. hehehehehe. en kjol och en tshirt. hehehehe. hundrafemti. heheheh. tshirt med giraffer på. hehehe.

bajs: Ameh det fattar ni väl att jag måste skriva snöblasket här! Och att mitt jobb är rätt dammigt. Bokstavligt och bildligt.


Tygpåse från h&m som jag älskar, vet inte varför, men den är så jävla söt. Därför har jag nu sytt en vattenmelon, och imorgon ska jag köpa vitt tyg att sy själva påsen av. Kommer bli g-g-g-g-grymt.


haha

smarthet oh yeeeah

"KVINNOR SOM INTE KLÄR SIG ANSTÄNDIGT LEDER UNGA MÄN PÅ AVVÄGAR OCH EGGAR TILL UTOMÄKTENSKAPLIGT SEX I SAMHÄLLET, VILKET LEDER TILL FLER JORDBÄVNINGAR."

- Ayatollah (typ präst,biskop) Hojatoleslam Kazem Sedighi talar till det iranska folket.




Åh jag vet att ni skulle vilja bara ha en knapp som ni kan trycka "gilla" på, kommentarer är liksom överflödiga i det här sammanhanget.

vadan detta?

Dagens humör: Trött är väl mer ett tillstånd kanske? Annars kan man väl påstå att jag har varit rätt grinig! Eller? Ralle?

Dagens klädstil:
Inte så engagerat

Dagens frilla:
somna-med-blött-hår-och-sen-doppa-det-i-klorvatten-på-morgonen-hippt

Dagens over-all: helt okej bra dag, inte topp hundra direkt

Dagens najs: simma med rasmus, (hoppas på chokladbollar nu men jag har fastnat här och r med gitarren)

Dagens bajs:
om det inte blir några chokladbollar!



(Funderar starkt på att lägga till magzorbs dagens najs vs. dagens bajs som en kategori. Vad tycker ni? Feel free att spamma kommentarsfältet!)

om världen vore rättvis...

... skulle omegatretabletter göra en rundmagad och godsaker göra en beach ready

flisa i fingret

Igår skar jag mig. Helt okej djupt så att det blödde rätt lagom mycket. Problemet är att jag typ har fobi för plåster. Skar mig runt klockan fyra, och använde sedan under resten av dagen cirka sex olika plåster. Tycker nämligen att de är så äckliga att jag vill byta hela tiden. Dessutom blödde det igenom hela tiden trots att jag hade dubbla i början haha. Idag, nu, är jag inne på mitt andra plåster. Och nu blöder det inte längre..

Jag tycker att det är aaaaaaaapäckligt med använda plåster ni vet som man kan hitta ibland. Eller som Rasmus som sitter och viftar med dem vid köksbordet. Som om han var cool för att han skadat sig. Hej men nej det är inte coolt med plåster liksom!



eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheehehehh

Om världen vore rättvis...

... skulle de som har ett roligt jobb tjäna mindre, och de som städar vara miljonärer.

the pics

Antar att ni vill se hur cool jag såg ut när jag var i fjällen. Enjoy raringar!














hejrååååå

peppning

Gustaf ba: Du ser ut som tjejen i Heartbreak Kid
Jag ba: Tack!




www.blackmonday.blogg.se <--- hjälp mig! skriv en taskig kommentar!


(men jag måste väl erkänna att han har lite rätt..)

the big opening x2

Nya stationshuset invigdes idag. Jag, Lotta och Rasmus var på plats för att äta muffins, dricka kaffe, lyssna på tonprakt, få erbjudanden och goodiebags. Och juste! Höll på att glömma att vi köpte Inter Rail-kort ;) Med 853 kronors rabatt. BOOJAAAHHHHHHHH.


Nästa invigning var första glassen och första trefemman på bryggan. BOJAH IGEN.

Nu har mina pluppar i fejjan blivit sår och min näsa får man inte röra vid för det gör ont. Hejdå.


sooooo kissie-style

trasig

Hej!

Mitt ansikte är helt sönder! Är superbrun alternativt röd. Dessutom har jag en konstig plupp på kinden. Befarar att det är en parasit som har byggt bo där! Vore just schysst.

I alla fall, så vill jag gärna att ni ska få se min hjälm-rand. Den är superläcker.



Där har ni den! Den går runt hela ansiktet :) Jag ser jätterolig ut. Vit på hals och bröst, färgad i ansikte. Önskar att ni kunde få se.

Hej svej nu blire leverpastej

hej

Idag var en härlig dag i backen. Ägnade eftermiddagen till att försöka våga hoppa i hoppen så att jag landade i nedförsbacken istället för på det plana i hoppet. Det gäller att ha fart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kul i alla fall.

Såg en supersöt tjej som inte kan ha varit mer än fem år. Hon åkte snowboard, och snabbt också. Hon hoppade i samma hopp som jag haha.

Pussssssss

till fjällz

Hej!

Jag är i fjällen, just nu har jag inte så mycket att göra..

Idag har jag, bror och far åkt utför medan mor valde att bestiga fjällen på längdskidor. Jag velade aslänge mellan att åka skidor och bräda. Kände tillslut att bräda var lite häftigare eftersom jag typ växt upp på skidor så kan jag det rätt bra. På snowboard är jag fortfarande lite pirrig hela tiden. Vilket är spännande!

När vi kom tillbaka till stugan med skavsår och svettiga nackar la vi oss på liggunderlag i en snödriva utanför stugan och drack kaffe. Det måste ha varit typ 15-20 grader i solen! Så där låg jag med underställ och solglasögon tills det började blåsa lite. Då tog jag en varmdusch mmmmmmmm.

Känner nu att det pirrar lite i ansiktet, betyder nog att jag har blivit lite bruuuuun <3




lite av stugan och lite mer av mig och jh

påskafton

Dagens bästa:
Vad jag antar var just avryckt löshår på trottoarkanten precis utanför nattklubben Kalas. Det gick visst lite vilt till igår!

Köpte lite grejer på h&m. Fejk-converse, låga och vita (NAAAJS), blå jeansjacka och bi/gu-lliga strumpbyxor x2. När jag kom hem anullerade jag min beställning från h&ms hemsida. Känner mig grymt stolt över det!

Simmade på Nautilus förtifem minuter, härligt.

Äger nu ett snyggt men elektriskt underställ.

Snart blir det påskgodis och ikväll ska jag baka bullar <3

Dagens sämsta:
Storstäd helt ensam. Dammigt var ordet.


funderar lite på varför vi tyckte det var dags för pulkaåkning här?

åsnan mellan höstackarna

Ena halvan av mig säger: Maggis gå till ica och köp godis. Du måste passa på nu när det är billigt. Du kan ha det som resgodis! Åh! Ja! Gud så gott! (ska till fjällen söndag-söndag)

Andra halvan av mig har en helt annan syn på saken:
Egentligen så tycker du ju inte så mycket om godis. Du äter alltid så mycket att du mår illa och fiser en massa. Plus att det är rätt långt till ica och du orkar nog inte gå dit helt själv. Och nej Johannes kommer inte att orka följa med imorgon heller...

Mina rubriker känns alltid så fel?

Okej jag ska inte bli djup och depressionsinsmord för det är jag inte bra på. Jag är ju easy peasy-tjejen.

Jag är sjukt nöjd med allt och alla jag har omkring mig. Det jag inte gillar kan jag i alla fall lära mig något av. Trots att jag tror på något slags liv efter döden tänker jag göra det här livet till något så bra som möjligt. För livet är jävligt gött!! Och det vet jag att ditt liv också är, det gäller nog bara att inse det.


jag och lillebror när storebror gifte sig

pommes alltså

Idag sydde jag om mammas gamla enkelknäppta kavaj till en dubbelknäppt! Bytte även till lite coolare knappar. Innan var de gröna plastknappar. Nu ba PAOW PEOW!






RSS 2.0