300909

Apelsin är underskattad dagen-efter-mat. Sög i mig saften från en hel apelsin det första jag gjorde imorse, nu känns det fresh i munnen.


Lyssnar på Simon Norrsveden (ja) för han är så himla gullig.


Värd kväll igår, jag fick min efterlängtade nachotallrik tillslut. Och GUD så underbart det var.


Tyst minut för Annas cykel som förmodlingen har tagit livet av sig genom att hoppa i fyrisån.


Sådärja, ett axplock av mina tankar som ni själva får sortera och ta till er!



ikväll blire greys anatomy med pottan

korsett, glidmedel, kondom, heroin, smink, parfym, tuperingskam ....

Sitter och skriver min inlämningsuppgift, och rättstavningsprogrammet får det hela att bli superkul!



tihihi

Magda - den bästa safirletaren i världen!

Förresten har jag inte berättat om det supercoola som hände för några dagar sedan.

Rasmus mamma är gift med Rasmus pappa. Hon har en ring på vänstra ringfingret. Det ska vara en blålila safirsten i den. För några dagar sen satt Rasmus och kollade på ringen, pillade på den. Hans mamma frågar lite skämtsamt om stenen har ramlat ur (för att dom har snackat om det förut, stenen sitter inte i guldet utan mellan, tänk dig bokstaven c som ringen så sitter stenen där det är tomt) och så spårar samtalet. Stenen hade inte ramlat ur, pheew.
Senare på dagen, vid middagsbordet, vad äre som har hänt då om det inte är så att den jävla safiren har ramlat ur ändå!
Så letandet börjar, Rasmus mamma har lagat mat, hängt tvätt, allmänt chillat och dammsugit (!). Jag och Rasmus pappa ba what tha heck och sätter igång med att riva ur allt hår och damm ur dammsugarpåsen medan de andra letar i huset. Vi river ur så mycket damm att Rasmus pappa inte tror att det är möjligt att de kan ha dammsugit så mycket den dagen. Men jag fortsätter med påsen ändå. Och till slut blänker det till! Yes, där satt'n! För det fick jag och Ralle ett kilo smågodis (som vi åt upp igår) och en biobiljett. Oförtjänt, javisst. Men man förstår ju att stenen betyder en del för henne.

Sjuk historia i alla fall, det bör tilläggas att vi hitta ett 2 gb usb-minne och ett telefonminneskort och lite annat smått o gott i dammsugarpåsen!


pust

Helt pang bom så slutade jag läsa bloggar. Ni skulle bara veta hur jävla skönt det är!

280909

WÖÖÖUUW shit vad ni diggar mig! Alla mina tips verkar göra era liv till värsta heaven, jag är er release, er gud. Får så himla många fina kommentarer och idolbilder men jag raderar allt för än så länge har jag inte riktigt vant mig vid all "make-magzorb-a-saint"-snack. Känns nästan lite pinigt.

Well,
Dagens hösttecken såklart

Sotarn var hemma hos mig! Han besiktigade vår kakelugn, så nu kan vi elda och ha oss. Sådär precis lagom till att det börjar bli svinigt kallt.


Nu håller jag på att göra en spellista till min mammas femtioårsfest. Döskoj. Ska vara blandat min och rasmus musiksmak och låtar som var populära när hon var ung.



kanske lite pigeon detectives


kanske lite hives


mmmm mycket möjligt....

hejdå

shit happens...

... but not to me!!


Alltså seriöst nu, att läsa bloggar gör en fan dum i huvudet. Jag tror att man förlorar lite smarta hjärnceller varenda gång man klickar sig in på kissies, kenzas, blondinbellas etc. Det enda dom tänker på (verkar det som) är sitt hår, smink och dyra kläder. Inte konstigt att man blir knäpp på dem! De låtsas ha värsta lyxiga och häftiga livet, men i sanningens namn så sitter de ju vid datorn minst tio gånger om dagen. Uppdaterar, läser kommentarer, fixar designen, läser andra bloggar LÄR JU TA ETT TAG. Klart att världen är på väg att gå under... Det är bloggar som min som gör livet värt att leva.


GRR JAG HATAR BLOGGAR sjukt ointressant och så läser man ändå, sjukt äckligt irriterande


Något annat äckligt är ju hur mycket pengar de får för att ljuga och hänga ut sina liv på internet. De handlar kläder för tiotusen i månaden, fan jag då???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



pizza

mythings

Här är mina löööövely boots. Eller stövlar kanske. DÖLÄCKRA ASSÅ


puss

Idag har jag och Ralle mac balle sytt lite! För mig blev det en tröja och för honom ett halvt linne :D





För några dagar sedan hade jag också som plan att sy en tröja, men det blev inte lika lyckat som den jag sydde
idag... den blev lite knölig.


 



Sabo <3<3

Haha vet ni vet ni?! Ni vet Thomas Sabo som Kenza köper alla sina smycken ifrån? Jag gick förbi ett skyltfönster idag där man fick se några av berlockerna man kan köpa till armband som han har designat. Och jag fick mig ett litet skratt när en av berlockerna var ett rakblad! Ett rakblad! Weirdo. Men coolt, precis sånt där som jag faller för, så nu gillar jag Sabo.................



(försökte hitta bild på det men det gick inge vidare)




så här såg berlocken ut i alla fall, skitkul ju!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

dagens hösttecken

Dagens hösttecken får bli min trötthet. Jag är sjuuuuukt trött just nu. Ett annat hösttecken är att jag för första gången på länge blev sugen på choklad. Har inte varit sugen på godis på hela våren och hela sommaren. Men nu när innekvällarna blir fler och fler så blir också godissuget större och större! Så idag åt jag och mr x en stor skål chokladpudding var :D:D:D:D

hola bandola

Jag har ett big problem. Min käke hakar upp sig, förut behövde jag alltid knäcka den på morgonen för att jag (tror jag) hade sovit ihopbitande. Men nu måste jag knäcka käken typ en gång i halvtimmen, ibland mer ibland mindre. Vadfan?! Skitskumt!



Jag är hos den här mannen, han är en tvättäkta finis!

äntligen på rikt

Jag är anmäld till en klädsömnadskurs! Ska bli hur kul som helst. Man ska sy ett plagg under tiden där. Och jag funderar på en sån här kofta. Just den här är från chicy.se, jag vill sy något liknande. Äntligen ska jag få lära mig hur man gör, hittills har jag ju bara gissat.



bög

Okejdå ni kan väl få se affischen då, sluta tjata!!!!!!!! (Egentligen är det jag som är dying to show it to you) Kolla bakom den snygga tjejen så ser ni den. Lite wow-faktor på den alltså!









Haha jag kan va wow!

fredagen





Fredagens utekväll blev helt kaos, men det var konstigt nog kul ändå. Det blev bara jag, Rasmus coh Gustaf. Och som det kan bli va? Jag såg i alla fall ut såhär då, hittade skjortan i mammas garderob, den är säkert trettio år gammal. Och sjukt cool. Och så hade jag mina nya boots, HHHHHHELNAJS.


(Ska berätta en urpinsam grej. Jag har samma kläder på mig nu också... nästan)

PISSPISS


heyyyy

Haha jag är bäst på att blogga ju! Orkar tyvärr inte gå in på bloggen mer än en eller högst två gånger per dag, så därför uppdaterar jag med många inlägg varje gång jag är inne så att det ska se ut som att jag är sjuttsingens aktiv. SMART? JA.

Vet ni förresten, det är ju dags för HÖSTTECKEN

Idag har verkligen inte varit en höstig dag. Typ sommar, vi var ute och seglade och det var soligt och fint. Så jag vet inte vad jag ska ha för punkt idag. Kanske att vädret är varierande när det är höst? Ja! Det var smart.
Det är ju faktiskt ganska sjukt hur olika vädret kan se ut dag från dag, speciellt på hösten. Då har vädret epilepsi.



mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


repeat

Låtar som rullar om och om igen just nu:
(som jag verkligen rekommenderar)


Håkan - Ramlar

Håkan - En vän med en bil



Håkan-tavlan på mitt rum, kort jag tagit själver!

Jag har ju lyckats snatta en snygg Håkan-affisch också, men min webcam vill inte funka så ni får inte se den nänäfönänä.


BESITOS

200909

Heejj!!!


Idag ska jag, rasmus och min far segla segelbåt. Wish us luck!

hihi

Eftersom min nya katergori Hösttecken blev en så himla hit så kör vi på med den!!

Idag... *trumvirvel* .... har det varit varmt! Nu kanske ni säger men ååååh det är ju inte höstigt över huvud taget. Men tji fick ni! Se det är det minsann. Eftersom man har så varma kläder, och solen lyser på de varma kläderna, och kläderna absorberar värmen blabla. (Eller rättare sagt var det bara varmt när solen lyste. Så fort den gick i moln så frös jag arslet av mig) HÖST? JAAAAA!


Jag har jobbat häcken av mig idag. Var ute på fältstudier med min kollega Mattias. Vi mätte djupet i brunnar med mera. Och så gick vi. Och så pratade vi nationsliv. Och pubrundor. Och "stora" pubrundan. Mattias är världsvan han!


Nu: krogen med rasmus och gustaf och oscar och johan och ...?

PUSS I LOVE YOU SO MUCH





Dags för......

...  MAGZORB REKOMMENDERAR!!!


Jag rekommenderar er att hitta en man som min, WOW vilken pudding!!!


Och så rekommenderar jag H&M, dom slår allt och alla, i snygga kläder och i priser. LOVEEEE.


Rekommenderar VELVET på v-dala på lördag! (Sverker jag dödar dig om du jobbar då!!)





HAHA

Haha gud det här är bara så BÄST!!!!!!!!!!!!















Igår pratade jag med Elsa på skype, hur coolt som helst! Saknar brudarna.

pissapådig

Japp då var hösten här

Hej! Jag har saknat er mega mycket ocksååå!! Har inte haft så mycket tid nu sen jag fick jobb (alltså förlåt så himla himla mycket!)

Skämt åsido, har börjat med en ny kategori, superchic. Den kallas hösttecken. Så nu tänker jag uppdatera (för framförallt Maja och Elsa som inte får uppleva hösten) lite om vad som händer mig om dagarna som är riktigt HÖSTIGT.

Dagens HÖSTTECKEN

Jag smorde in (impregnerade?) mina läderstövlar! Dom har inte använts på mer än ett halvår men nu börjar det bli dags igen. TJOHO.

Dessutom köpte jag idag ett par till stövlar, i mocka, som går upp till knäna, jag blev kär, ååååh så ångest, jag har inte råd egentligen. BLABLA whatever, så ligger det till i alla fall!




puss

150909

Om det är någon jag tycker är cool så är det Noomi Rapace. Hon är asball. Flickan som lekte med elden har premiär på fredag, den ska jag se.






bakis? jag?

Igår var första gången på flera år som jag blev bakis på riktigt. Jag har klarat mig väldigt lindrigt undan. Kommer ihåg att jag pratade men någon vän om det här (Maja?). Hon sa att hon hade börjat bli bakis på senare dagar, att det inte hade varit så illa innan. And now - it is happening to me???? Fan jag som trodde jag var stålmannen och tålde hur mycket som helst utan att känna något dagen efter. THE END OF AN ERA :((((((((((((


jag och italienskt godis

PUSSSSSSii

puss

Jag har ägnat senaste timmen åt att kolla på dr åsa på svt play. Hur intressant som helst faktiskt! Ni borde också göra det. Verkligen något jag rekommenderar!


woho

Åh äntligen kan jag äta på riktigt! Mumsfillibabba vad gott det är (inte)

130909

OHHH MY FUCKING GOOOD

Sjukt sliten, men fan vilken värd kväll alltså!! Kul att träffa alla gamla godingar från förr.

Till en början drog jag och Lotta runt på stan. Sedan var det dags för mig att gå till nationer. Det blev GH med Sverker först, och efter ett tag joinade även Henrik och Pedro. Vi drog sen vidare, skulle till nåt ställe med superbilliga drinkar. Men där var det fullt. Så då gick vi till Terassen. Och där var ALLA. Haha deras vakter är btw sjukt sköna.

Tack för en supertrevlig kväll bebisar



kulturnatt

Idag är det kulturnatten i Uppsala. Det innebär att jag och mina vänner ska kolla på konstutställningar, sitta i domkyrkan och lyssna på gospel, gå runt på Uppsalas gator och lyssna på gatumusikanter och se på dansuppvisningar med mera.







SKOOOOOOOOOOJA VI SKA SSSSUUUUUUUUUUUUPAAAA




f.d. klasskompis julia

hungrig

Haha jag kommer bli som Pia som var med i Lyxfällan igår (som förövrigt är mitt favoritprogram). Hon hade småpryttlar i hela huset och i fyra källarrum. Hon hade köpt dom för att hon kanske skulle hitta en man en dag, och flytta till ett hus. Sjukt?

Jag köper inte småsaker, jag köper kläder, i överflöd, faan. Men jag gillar det... eller?

Och idag gjorde jag något beyond the limits, over the boundries, jag köpte en KJOL. Någon sådan har jag typ aldrig haft. Den har fickor, så det gick inte att motstå. Och så gjorde jag ett kap, 20% i rabatt. What tha heck!





haha pose på toalettstolen




LOVE YOU ALL


yes

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!! FYFAN VAD JÄKLA GÖTT ASSÅ!
Deltidsjobb som assistent på jordbruksverket i två månader (för min mamma). Kan det bli bättre?!
Jag börjar idag klockan 13, håll tummarna för mig då.
LOL

scrabble

Nu: Scrabble (alfapet) med Rasmus

Senare: Idol

whaat?

Alltså var kommer alla nya läsare ifrån? Please tell me! (jag = nya kenza??)


Jag blev i alla fall sketanöjd med håret. Och precis som jag lovade får ni här lite efterbilder.





(don´t mind the dirty mirror)



Har precis delat på en burk ravioli med min käresta, nu ska jag plugga teori så att jag kan ta det där jävla körkortet någon gång! Ikväll blir det födelsedagsmiddag i Sunnersta, för det är Aminas födelsedag (18 år!!!!!)

pusslove

time for change

Idag var det på tiden att jag färgade håret igen. Brukar alltid få för mig på höstkanten att jag vill ha mörkbrunt hår med lite rött i. Den här gången tror jag att det kommer bli rödare än vanligt, det känns så (färgen sitter i). Wish me luck!!!



förebilden



under-tidenbilden




uppdaterar sen med en efterbild eller två!!

LOVE YOU

kvällskvisten

Åh jag har en massa beslutsångest. Vet inte om jag ska följa med v-dalingar på pubrunda eller stanna hemma och kolla på idol och true blood. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh.

Sen vill jag bara säga att - shit vad mycket dålig musik det finns, jag använder chilirec, som spelar in från radio, och jag får typ en bra låt på hundra inspelade. Om inte ännu mindre.



vadfan?????



Jag är assugen på pastasallad förresten.

090909

Världens finaste pojke
Tror förresten att jag ska färga mitt hår igen, typ den där färgen, mörkbrunt med lite rött i. Ser lite häftigare ut då...

haha

http://www.youtube.com/watch?v=nH-1ai5o71I&feature=player_embedded


blondinbella är ganska rolig, hon skrev "jag hittade nils som liten" och lade upp den här. hahaha

DAGENS NAJS

God kväll

Alltså, en del människor är så jävla charmiga, dom bara ler, och så ler varenda jävla männska runt dem, helt sjukt.

Well, tänkte berätta om dagens flyyyyyt!
Var på stan ju, och fixade kurslitteratur. Har hört av andra att en bok kostar typ 300 spänn, så det kändes lite motigt det där att jag skulle köpa tre böcker. Men idag fixade jag en på biblioteket, en annan köar jag för på biblioteket och den tredje köpte jag för 72 spänn :D:D:D




(har btw besöksrekord igen, men det behöver jag kanske inte uppdatera er om varje kväll, eftersom jag kommer ha ett stadigt stigande sådant)

jag saknar studentdagen

Igår fick jag bilder från min studentdag som min moster tagit. Kolla vad glad jag är haha, fyfan vad kul det var allting.

















kisses and hugs


hellström

Jag har efter konserten i fredags kommit in i en ny Håkan-period. Därför håller jag nu på att lägga in alla låtar från hans fyra första skivor i datorn så att jag kan få de bästa i ipoden. Det tar en jävla tid men det är det värt antar jag. Den allraallra bästa låten är Ramlar, sjukt peppande. Lyssna på den om du aldrig hört den, eller lyssna på den ändå, den finns säkert på youtube :D


fin kille


Snart ska jag ner på stan och träffa min sötaste sötnos Lotta, vi ska köpa lite kurslitteratur och annat vuxet. Sen bär det av till Rasmus, hoppas på lite körkortsplugg. Det kan behövas.




bannemej en riktigt snygg tjej och klädstil. looooove


right here right now





...nothing is impossible


besöksrekord!!!

Idag hade jag FEM unika läsare, alltså ni är helt underbaraaa! Och dagen är inte slut än, femton minuter kvar!Looooove



äventyr a la maggan och ralle

För ett tag sedan var jag och Rasmus och red på islandshästar. Det var väldigt spännande eftersom Rasmus aldrig ridit förut. Men som tur var gick det bra, vi töltade genom skogen på Run och Flåsi!


lite nervig kille



jag och min pålle


rasmus i mitten längst bak, släpper flåsi i hagen


haha






nu: maaaaaaaat


The last goodbye

Gud jag är så himla bra på rubriker, kan bli känd bara på grund av dem!

Igår var det dags att säga hejdå till Elsa, var först hos henne medan hon packade lite, och sedan sågs vi på kvällen och spelade rappakalja med våra pojkisar. Och vem vann om inte jag - total jävla utklassning (okej överdrift men whatever). Lite sorgligt att hon ska vara borta i tio månader, men vi kommer ju ses i jul förhoppningsvis. Så vi överlever... eller?






Men the last goodbye tog jag för en halvtimme sedan då jag lämnade tillbaka kläder jag lånat av henne, vilka var superfina, men kände att hon kanske ville ha med dem på resan. Dessa var det:



Knallröd adidaströja, knallblåa mjukisar och knallrosa sneakers (skorna är mina - och dom är faktiskt snygga)
Förövrigt jävligt snygg bild på mig också haha

hejdå pussis


elsa´s place

Hej loveliis!

Sitter hos Elsa och väntar på att hon ska äta klart. Det luktar gott från köket och från mina handleder där den nya be delicious (DKNY) är placerad.

Next up - cykla till sunnersta!

puss

failblog.org

Sitter och surfar lite och kommer in på failblog, och vad hittar jag där om inte en fail från vår egen hemstad uppsala!





Den här tycker jag att Rasmus ska använda i sitt spider man - kollage som han håller på med.


puss


the day after yesterday

Hej.............................................................
Jag är seg............................
Vi hade kul igår i alla fall, bye bye bicycle som var kvällens liveband var bättre än förväntat. Sångaren var full och gullig, Sofia köpte en skiva hahahaha, vi skakade rumpa till the hives, vi försökte snacka engelska (blir plötsligt jättejättesvårt med alkohol i blodet) med mera. Nu är jag trött.


gammal bild på mig och elsa


howlin pelle, ja det är jag som tagit bilden, ja jag tog honom på axeln och sa "nu har jag tagit på dig" haha, han ba "okej"

pusshej


utekväll

Nu ska jag ut och träffa Lotta, Elsa, Rasmus och några andra pojkar. Som jag sa skulle jag byta outfit innan jag gick ut igen, här har du den! Nu sitter jag och peppar med bra musik och blogg ;D





kisses and hugs


magzorbs fashion

Jag har bestämt mig för att göra min blogg lika känd som kenzas eller blondinbellas. Har insett att man måste visa vad man klär sin kropp i för att bli någe stort här i världen (utan kläder är man ingenting). Idag blev det en klassisk och osminkad look på vägen mellan Rasmus och mig. Innan jag går utanför dörren igen byter jag såklart kläder för att visa att min garderob och min plånbok är bottenlösa. Enjoy.


Har på mig skor, strumpbyxor, klänning, kavaj, örhängen

peace out snygging


HH

God morgon!
Igår var jag, Rasmus, Elsa och Gustaf i Stockholm och såg HÅKAN HELLSTRÖM, barndomsidol of mine. Det var hur mysigt som helst, och sorgligt och fint som vanligt på Håkan-konserter.
Innan konserten gick vi runt på stan, ralle köpte världens coolaste kavaj! Och så träffade vi min mormor som bjöd på lunch. Blev ceasarsallad för min del mmmmmmums.
Idag blir det antagligen Velvet på v-dala, men jag är öppen för förslag!!
Nu är Maja i Italien, på tisdag åker Elsa till Spanien. Hur ska det här gå!!?????
Kommer sakna er


Jag köpte en kofta från beyond retro


min bebis




haha längesen

That´s it, hörs senare, pusssss

030909

Jag vill bara göra klart för er alla att magzorb är mitt superhjältenamn och inget man kan kalla mig då jag har mina vanliga kläder på mig. Det får du vänta med tills jag kommer i mina lila trikåer och nätstrumpbyxor. PIZZZ

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0