Feedback: Grade Report



Mitt första färdighetsprov och det känns bra alltså! Lite nervös för höstens matte och kanske ännu lite mer nervös för höstens juridik. När det gäller juridiken är jag både nervös för hur det ska gå och för att få förslitningsskador i och med lagboken..

På torsdag kommer mamma hit och på fredag är det nationssittning. Jag ska gå med i Sydskånska, faller för grupptrycket!

internat

Har precis kommit hem från lantmätarnas internatdagar. Vi sov i en stor scoutgård ute i skogen i två nätter. Första kvällen fick vi träffa några utexaminerade lantmätare, de berättade om deras jobb nu m.m. Och det verkade ju soft. Dagen efter gick vi runt i skogen till olika stationer och träffade några av våra lärare som berättade lite om någonting eller testade oss i någonting. På kvällen var det sittning, spex och sen fest så det knakade i fönstrenas foglim. Lite trött idag.


alltså gud vilken snygg bild

Lund

Vi har det asbra. Kolla själv! Bilderna är dock tagna innan vi flyttade in. Nu ser det lite mer hemtrevligt ut (:


De två övre fönstrena är våra. Så har vi typ halva övervåningen.


Kök. Utanför fönstret och ner på gården där nere bor en kakadua som brukar snacka lite med oss.


Sovrum


Vardagsrum

Orange County

Amina har räddat min och lillebrors dag, kväll och vecka!! Tre OC-boxar har hon lånat ut till oss varav en snart är avklarad. Bara tre avsnitt kvar. (Åh här vill jag se ut som Elliot i Scrubs när hon berättar för JDs brorsa att hon hoppas att hon är gravid med Keiths barn fastän hon inte alls gör det, kom igen någon vet vad jag pratar om?)

Idag har jag fixat e-leg (igen, för att blev bara fel), csn-lån, folkbokföring och jag har packat.


sjuttonde

Jag har hittat kartonger och nu blir det till att börja packa. Garderoben ska tömmas! Yiiha. Flyttar på lördag för allra allra första gången i hela mitt liv. Lite seppo men så är det. Det är ju bara ca 60 mil från Uppsala. NADA.

Haha imorse när jag såg mig i spegeln tänkte jag att "men nu är jag ju typ frisk". Har vant mig? Jag kommer ju tycka att jag är skitsnygg när allt det här försvinner. För nu är jag inte direkt vacker, och om jag har vant mig vid det här..... nä fan det är illa.


salander salamander







Här har ni henne, Rooney Mara, som ska spela Lisbeth Salander i amerikanska varianten av M S H K. Känns redan som att detta kommer att bli en flopp? Tjejen är ju för söt för sjutton!

status: oidentifierbar





På översta bilden öppnar jag mina ögon så mycket det går (!). Det här är inte ens de värsta bilderna, för de vågade jag inte visa...

mc slajmo

Kom på att jag har web cam! Nu ska ni få se hur jag ser ut när jag är som allra snyggast. Allt som krävs för min look är lite rouge, en dutt foundation, ögonskugga i färgen klet och ett drag med din favoritmascara.






yey...?

Mina fina damer och herrar, jag har fått ögoninflammation. Innebär att mina ögon ser ut ungefär som Kissies läppar;


+ lite var och annan smet

Det kliar och svider och rinner och svullnar. Och jag som har så mycket att fixa och så mycket jag vill hinna göra innan jag åker. Riktigt pruttigt!!

ett litet urval från sommaren


budapest


krakow precis innan spöregnet


prag


berlin


härnösand och picknick på matkällartaket


härnösand och grott-sight seeing

elfte



Jag vill köpa kläder. Men jag känner mig så korkad när jag tänker att jag vill göra det att jag inte vill göra det. (Korkad för att min garderob redan är knökad och för att jag snart verkligen inte kommer att ha några pengar alls).

Jag längtar tillbaka till Ljubljana, Budapest och Amsterdam. Det var grejer det. Sverige är också grejer. Sverige är nog egentligen den bästa grejen. Men ändå.

magzorb är tillbaka

Ska försöka dra igång läsarstormen här igen! Besökarantalet har dalat i och med noll uppdatering. Rasmus har lyft mig i nackskinnet och skrikit åt mig att jag är dålig på att blogga. Tar det hårt och formulerar nu ett hej-igen-inlägg. Nu jobbar jag på Alnäs. Vickan och jag har det jättebra med våra femton fnissande sjuåringar. Ett Alnäs-fenomen som dock inte är lika uppskattat är när det på morgonen är helt okej väder och sedan tio minuter innan vi börjar och fram till tio minuter efter att vi slutat så ösregnar det. Bangar hårt på väderguden. På torsdag är det kräftskiva och nästnästa helg flyttar Magzorb och Ralzorb till Lund. Synd att vi inte kan komma överens om vilka IKEAtallrikar som är snyggast. Annars hade vi kunnat bo tillsammans. Eller juste det ska vi ju göra. Tur att det är jag som bestämmer. Det bli blåa tallrikar.


I Ljubljana favoritstaden ÅK DIT

hej igen

Tänkte väl mest säga att vi överlevde. Och att det var underbart. Och att jag är i Härnösand nu men kommer hem i kväll för att jobba på Alnäs i två veckor. Hoppas att vi ses.

RSS 2.0