adidas originals


jag är äntligen en ägare

hoho

Jaha, så var min tredje egyptenresa avklarad. Det var hur mysigt som helst. Låter bilderna tala.



Antar att detta är någon slags tradition i egypten. Man får alltid sådana här towel animals. Och alltid så säger städaren just for you. Jaja juste..


Min och jhs städare ibrahm som jag dampade på sista dagen för att han kom in på vårat rum sju gånger för att berätta hur mycket han ville ha i dricks. Skitirriterande.


Pool bar, väntar på min green orchid


HAHAHA?


En (eller många?) manet brände mig längs båda axlarna på ryggen. Sved som sjuttsingen. Men jag menar, det var värt det eftersom det ger cred!!!!





pussen och kramen

late

Lite i efterhand får ni se vad jag fick av Lotta i födelsedagspresent :D

En jumpsuit, i fleece, med fötter, det stå "bananas about you" på bröstet. Döcool? haha.


Det gör ingenting att bilden är mörk för ni vill ändå inte se haha

äntligen

Jag har hittat den. En sådan banan som passar i en "ta-med-en-banan-förpackning".


lucia

Ja hörrni ni idag är det äckligt jävla kallt i Uppsala. Jag och Räzbäz åkte ner på stan och kollade på luciatåg och AMY DIAMOND. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar henne!! (höhö)

Lyckades fixa den sista julklappen - så nu är jag klar. Är svinnöjd med allt jag köpt och fixat. Alla kommer bli så glada.


två dagar kvar.........

shit happens

Förresten så är min näsa blå. Det är mitt och lottas fel. Vi dansade på värmlands i fredags (ja den är fortfarande öm och lite grönblå). Någonting hände och huxflux låg vi på golvet. Lotta landade på mig, på min näsa. Och oj vad det forsade blod. Hade blod i hela ansiktet när jag kom till toaletten. Höll på att garva på mig. Önskar att ni hade kunnat få se men det fångas inte på bild av min dåliga cam -.-




phermamix (?)

JAG ÄR VACCINERAD. SVINIS COME AND ATTACK ME I CAN RESIST YOU MOOOOOOAHAHAAHAHAHAHAHHA.

redan jul?

Idag fick jag min första julklapp. Från städfirman jag jobbar på. Väldans trevligt. Vetepåse och dagbokskalender. Träffa för första gången mina kollegor också, blir ju vanligtvis inte så mycket "hänga" när man städar höhö. Så fick vi lite julfika också. Jag älskar glögg.

jag är bäst på rubriker

Jaha här sitter man igen. Försöker skriva hemtenta. Som man har försökt så många gånger den senaste veckan. Men så hamnar man på internätet tilll slut i alla fall. När man har försökt en stund. Och det börjar bli träligt. Då är explorer och firefox en räddare i nöden. (!)


Jag längtar så jag spricker till femtonde. Bara känslan av att få värmas upp ordentligt en gång. Har frusit konstant i tre månader nu. TYP.




Dom här tycker ralleballe är jättefula. Jag tycker att de är hur söta som helst! Män har ju ingen känsla för fina saker alls.............

RSS 2.0