lafgöoagäoug

Häftigast igår: drack lakritste, smakade precis godis-lakrits. Sjukt skumt.

Häftigast idag (vad jag hoppas på, har inte kommit så långt från sängen idag): Aliens tar över världen


höhö

bara för att man måste fyllablogga nån gång...


cause i'm a motherfucking pimp

Tjaaaa

Jag har pillrat med en och samma grej nästan hela dagen. Jag har pimpat mina jeans, hur najs som helst!




Och ja det är jeansen som visade halva rumpan. Och ja, jag vet att ni inte gillade det. Har nu lappat ihop hålen med samma manchestertyg som i fickorna fram. Känns bra. Mycket bra. En annan bra sak är att jag har sytt en jacka i det tyget. Men den har inte fått några knappar än. Ni får se den en annan gång...

PUSS NU HOPPAS JAG ATT MIN BABY KOMMER HIT SNART, FÖR MAMA ÄR HONGRIG!


dunder

Det här kallar jag JACKPOT!



Ser ni hur mycket pulver det är i denna eller?! Det liksom rinner ut ur den i mängder. Smaskigt!


271009

GAAAAH har fått tillbaka min första inlämningsuppgift. Och fröken gillade den!!!!!!!!!!



make love to my papperskorg


löv

HAHA HAN ÄR VÄL VÄRLDENS BÄSTA ELLER VAD??



I did my best


HIHI



Guzzilagon och jag var ute på nationer igår, FÖRSTA GÅNGEN LAGLIGT.


way to go

Så har man blivit smyckesdesigner också...




















håhåjaja så mycket man ska stå i


Fan så jävla kul att hålla på med sånt här i alla fall :D köpte mina grejer på Upsala Färg för nån vecka sedan.

PUSS


häftigt

Jag har en himla tur jag. Är ju näst intill halvblind, vilket gör att jag ser en massa saker som inte finns. Eller snarare tror jag att saker som finns är något annat. Som idag till exempel såg jag en stor flock med decimeterstora fjärilar flyga över mitt huvud.



Jag gillar fjärilar.




fuck alltså

Hey, skulle skriva om mitt favoritgodis refreshers, och ta en snygg bild på mig med en refresher i handen. Men såklart var det så mycket temtations över det hela att jag råkade äta upp den innan kortet hann tas. Fick bli en ledsen bild med pappret i handen istället...... :(:(




Så kan det gå när inte haspen ligger på!


xoxo Magdalena

äntligen famous

Rasmus är så inne i mitt bloggande att han tycker att jag ska skriva om Michael Kors nya pokemon-fluff-örongrejer i chockfärger. Då tror han att jag kommer hamna på blogg.se framsida. Way to go bro!






puss på killen ändå, för att han försöker :*


YEAH FUCKING HA

NU JÄVLAR UPPSALA HAR MIN ALLDELES EGNA PARTYGALNA BABY LOTTA FYLLT ARTON ÅR!


lovely

Ikväll: MAMMAS POJKAR OCH LYXFÄLLAN. Båda mina favvosar på en och samma dag. HEAAAVEN!! GOD I LOVE U.

kul

Hej,


Rasmus dregglar på mig.



Detta hände mig för någon dag sedan. Har tydligen  någon slags automatisk ordlista om man håller muspekarn över ett ord i webläsarn. Ett annat ord för vän är alltså kväkare, man lär sig någe nytt varje dag!!


Love  you kväks!!

bajs

Okej, blir kanske lite föör mycket bajssnack i min blogg?



I alla fall. Ni ska få höra om min dröm. Spy inte som jag nästan gjorde.


Jag och Rasmus, Amina och Petter, Anders och Emma och min familj var i min sommarstuga i Härnösand. Drömmen börjar fridfullt med att en liten fågel flyger in genom köksfönstret när vi står och lagar mat. Den sätter sig på mitt huvud, vilket jag inte uppskattade. När den flög iväg såg jag att den hade lagt små undulatbajs i HELA håret. Blä. I alla fall blev jag plötsligt skitbajsnödig och kutade mot dasset. Drar ner byxor och trosor på vägen och springer med rumpan bar. Känner då hur bajset börjar komma ut. Och i drömmar kan ju vad som helst hända, mitt bajs kom genom munnen. Så jag knep igen med munnen istället för med stjärten. Det började sippra ut lite i mungiporna, och min mun fylls med skit. Då kommer Johannes och Rasmus springande. Men jag jagar iväg dem igen. Skrapar sedan av bajset på min tunga med en pinne. När det sedan är dags att äta är det Anders som serverar maten. Han kommer ut med ett stort fat halvrå kyckling. Jag blir jätteupprörd. MAN KAN FAKTISKT FÅ SALMONELLA. Sen ser jag, till råga på allt, att kycklingen är full med små undulatskitar. Anders bara skrattar och säger att det nog inte är någon fara.

tips

Missa inte Gossip girl ikväll. Säsongspremiär!!!

smarthet

Dagens citat:


Brother, don't think about the hole. Think about the donut. - RASMUS



(Tänk på det du har istället för det du inte har, så blir du lyckligast i hela vida världen)


lööööv

hej

Nu: off to work


Det här kommer bli en AAAAAAAAAASNAJS dag. (ingen speciell anledning)

SPAM

JAG ÄLSKAR ATT SY. JAG ÄLSKAR ATT VARA LYCKLIG. JAG ÄLSKAR LIVET. JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER. JAG ÄLSKAR RASMUS. JAG ÄLSKAR HÖST I UPPSALA. JAG ÄLSKAR ATT LÄSA EN BOK OM LYCKA (FÖR ATT JAG INSER HUR LYCKLIG JAG ÄR). JAG ÄLSKAR RÄKWOK. JAG ÄLSKAR "MAMMAS POJKAR". JAG ÄLSKAR "IDOL". JAG ÄLSKAR NATIONER. JAG ÄLSKAR ÖL. JAG ÄLSKAR MARIA MONTEZAMI. JAG ÄLSKAR MITT JOBB. JAG ÄLSKAR KAFFE. JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR RABATT PÅ TYGER HELA HÖSTEN. JAG ÄLSKAR ATT GÅ SYKURS. JAG ÄLSKAR MITT NYA HÅR. JAG ÄLSKAR AAAAAAALLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTT. SJUKT.












qta bilder


big change

Okej hörrni, nu får ni inte få något anfall eller så. Ingen ångest och inget hat. OKEJ?
Jag har gjort en grej, en sak som gjort att jag inte kan ha håret i tofs längre (nästan)...
JA jag har klippt av mig håret. Asskönt, har inte vant mig än. Ser ut att vara typ tretton år, men det var det värt! Måste nu lägga om mitt stajlingprogram på morgonen. Hur FAN stajlar man axellångt hår?!

m <3 r

love him


baaaaajssshumör (hihi bajshumor)

Jag har lite småpanik eller något i den stilen. Jag, ralle mac balle och gurra mac flurra (spola i toaletten) ska gå sykurs. Den börjar på måndag. Rasmus har hittat ett skitsnyggt skjorttyg och ska sy en skjorta som han har mönster till.
Jag upptäckte nu att det "kofta"-mönstret som jag hade var ett mönster till en jacka. Plus att jag har köpt en lite småfult tyg haha.
Och man måste tvätta tyget innan kursen, vilket gör att jag inte kan köpa tyg på måndag för då hinner det inte torka och jag kan inte köpa idag för det är stängt.

OCH UPPSALA HAR VÄRLDENS SÄMSTA TYGAFFÄRER :@ !

FAN PRUTT ALLTSÅ!


hm?

På löpsedeln imorgon:
MAGDALENA KÄR I ALLA I IDOL

greatsuccess

Förr var jag alltid tjejen som rejsade på cykeln, jag var den som körde om och som aldrig gick upp för backar.
Men vad fan, vad har hänt? Jag har fastnat i något trist melodiskt trampande som gör att jag ALDRIG kommer fram. Skitirriterande att bli omkörd. För det är då jag märker det.
Hade TVÅ tofsar i håret för första gången på typ tio år i förrgår (!)
Såg ut som en indian där jag vandrade runt på stan med mitt hippieband och sidtofsar, COOL

jagochmaja

Jag surfade in på youtube igår och kollade på klassikern "girls playing xbox". Och läste alla kommentarer haha gud vad jag skrattade!
Några av dem:
you're sick motherfucker... plus for you playa! ^^


geek porn


those aren't girls


she has a green vagina


HAHAHA JÄVLA RETARDS


one of them sounded like the female version of the angry german kid


and they have no idea wheather they're winning or losing lol


That was... inspiring





besöksrekord

Snart spräcker vi 5000-strecket eller vad säger ni?!!!



Puss på er och tack föra alla fina brev jag får!

LOVEU

golfpro?

Vet ni vad jag älskar väldigt mycket just nu?
Jo juste, att jag får betalt för att köra golfbil.
Jordbruksverket håller nämligen på med ett projekt ute vid en golfbana, för att komma till platserna där vi mäter höjder och fixar så måste man köra golfbil. Och den uppgiften tar jag gärna på mig! HAHA I LOVE IT.



dagens hösttecken

Idag när jag och ralle klev ur sängen var det mörkt ute, klockan var visserligen bara halv sju. Men fortfarande - DET VAR MÖRKT UTE FATTARU?



<3

Jag är kär i mitt nya garn. Nu håller jag på att virka en halsduk, fast en sån där utan ändar, som man bara trär på sig.



GÖTT


klantmaggis

HAHAHA jag gjorde en sån himla rolig grej idag! (tur att jag kan skratta åt det efteråt för det var lite hemskt i stunden)
Well, fikarast på jobbet, jag mamma kjell och mattias, jag dricker choklad. Så långt gick det bra.




så här ser det ut, det gråa är soffor, gula bord, bruna stolar och det gröna en växt...


Jag sitter i soffan vid mittenbordet, ska gå och lämna min kopp. MEN vad jag inte tänka på när jag skulle resa mig upp var att det inte var soffa hela vägen. Tänkte inte på att det var mellanrum mellan dem. Så jag hoppar med baken åt sidan, och duns så låg jag på golvet. Och det hade ju inte varit någon fara.. Men nu hade jag chokladkoppen i handen, halvfull. Jag vände mig om, och såg att hela väggen bakom mig (inkluderar en tygtavla) och två av sofforna var helt brunprickiga av choklad. Helt stört hur det kunde skvätta!
Kan väl erkänna att jag inte heller var helt ren efter detta. Så det blev till att skrubba!

blabla

Heeej
Bra dag idag! Jag har fyndat i MASSOR. Var på stan med baby, han fyndade också!
Jag köpte en mascara på h&m för tretti spänn, garner för fem kronor styck, klädmönster för fem kronor styck, bag lady-halsband för 20 spänn. Och så ett bara underbara vantar, fast dom var inte billiga nånstans, bara fina och sköna.
LOVELIFE

KISS KISS BANG BANG

Wiho jag är nu klar med min första universitetiska inlämningsuppgift! Supernöjd!




I AM HEAVY METAL


lördag

I lördags hade jag mitt hemskaste moment of all time, med också det roligaste efteråt.
Två minuter i ett på natten kutar jag och Rasmus från v-dala för att hinna med tvåan som går klockan ett. Vi tänker CHILLPILL vi hinner lätt. Men så kommer vi ut på luthagsesplanaden, och där ser vi bussen. Den smyger upp bakom oss. Ralle kutar, och jag ger upp och avfyrar ett avgrundsvrål, blev så jävla besviken när den for förbi. Sen  hör jag: DET ÄR RÖTT LJUUUS SPRINNNNG! Och jag springer. Men jag har absolut ingen ork i kroppen över huvud taget. Bussen står och väntar på mig (för Rasmus har på något sjukt sätt kommit fram till bussen, han hade säkert en fartraket på ryggen för så snabbt som han sprang är nästan omöjligt). Och jag joggar/går och försöker andas. Kändes som att jag skulle dö. Hade värsta pressen på mig eftersom hela bussen satt och vänta på mig. Och jag KUNDE INTE springa snabbare. Man brukar ju alltid ha lite krafter kvar att ta i med i nödfall, mina var slut. Kom tillslut fram till bussen. Och jag stod innanför dörren och andades i några sekunder innan jag ens kunde säga hej till chauffören. Och där satt vi sen - jag och baby - röda, svettiga och supernöjda med att vi hann. Vi bara garva hela resan.


mor

Idag blir min mamma tant. Men hon är bäst ändå. Säg grattis.


min och morsmors present till henne, konsertbiljetter.

fresh

haha ärligt mina fisar luktar lite väääääl mycket vaniljbulle
(vaniljbullens dag igår)


virka? jag?

Ånej nu har jag fått för mig något igen...




idoltjejen

Bara måste berätta för Maja och Elsa, och alla andra som inte såg idolutröstningen igår. FYFAN säger jag bara, så JÄVLA synd om tjejen.


Så här var det, två tjejer kvar - Camilla och Karolina. Vem skulle få den sista kvalplatsen? De stod på scenen och Allt var tyst, Jihde drog ut på det. Till sist säger han vem som har fått flest röster. Det blev Karolina. Men Camilla hör fel, i direktsändning, och tror att han sa Camilla. Hon hoppar och skriker, ingen fattar varför. Hon hoppar upp på Peter Jihde och skriker "tack tack tack!". Då han sedan säger "Jag är ledsen Camilla, jag sa Karolina". Och hon bara stod där, fattade ingenting. Sen gick hon och gömde sig bakom alla deltagare. Hörrni: det är något att youtuba! Så himla synd om henne alltså.

free women from nylon

Dagens Hösttecken

Jag köpte mig ett par mörkgråa "tjocka" strumpbyxor. Äntligen slipper man nylonen!

RSS 2.0