imorgon

Imorgon kompisar! Imorgon kommer jag till Uppsala. Skönt, jag har lite hemlängtan. Lund är underbart men Uppsala kommer alltid att vara bäst. Klockan 21.51, centralen. I'll be there (om inte SJ sjabblar till det).


tja

Pojkvän har varit och köpt mjölkchoklad och nu ska vi kolla på film. Jag tycker väldigt mycket om honom. Och mjölkchoklad.


r ser en snygg bil i budapest

ikea

Idag åkte jag och bästis till malmö syd svågertorp, ikea. Vi handlade en torkställning, ett laptopstöd (använder det nu och känner mig ärligt talat sjuukt ball), plastmuggar, klisterklädrollers, gott o blandat, skärbrädor och ljus. Tog även en kaffe och kanelbulle innan vi gick ned till tag-själv-lagret. Såg tyvärr inget extraordinärt som jag kan berätta om. Men vi hade det mysigt i alla fall.

Idag ska jag plugga endimensionell analys och äta godis.


nollegasquen (alltså när vi blev ettor)














gamla phöset (nollningsledare) = våra phaddrar


bästa phaddergruppen


huvudphadder jakob gillar läget

två månader kvar!!!

Här sitter jag och äter gourmetmiddag framför datorn! Euro shoppers vita bönor, tre ostmackor och ett glas vatten. Rasmus är inte hemma så jag får göra precis vad jag vill!! Till exempel äta lyxmiddag framför datorn.

Matten i skolan har kommit till en vändpunkt, vi har insett att vår lärare faktiskt är rätt schysst ändå. Problemet har varit att hon ser vääldigt bitchig ut när man frågar någonting. Men sannolikt är det bara så hon är född, med ett bitchigt svara-på-fråga-ansiktsuttryck. Något annat som vänt på matten är att det är skitsvårt, men det ska vi inte fokusera på!

Efter matten åkte jag Carin och Anna ner till stan och fikade. Jag hade helt seriöst glömt bort hur gott kladdkaka är. Det är ingen som bakar åt mig här :( Sen blev det lite h&m-shopping. Min "partyväska"  duger inte längre eftersom att sångboken inte får plats i den. Nu har jag och Anna likadana svarta halvstora partyväskor. Pinigt. Det var hon som härmade mig.

Min klass är fin. Så ni behöver inte vara oroliga för mig. De tar hand om mig.


bild från nollegasquen

från släckningsarbetet


Arkivgatan igårkväll, sydsvenskan har tagit bilden och inte jag. Så här ser det alltså ut på min gata!

nollning v-sektionen 2010

Jag är inte nolla längre. Vi hade nollegasque igår, vid midnatt blev vi ettor. Roligt och tråkigt. Vi har haft nedrans så kul. Har massor med bilder men här kommer ett handplockat urval.


Sångböckerna skickas runt vid sittningar, om det inte följer en penna med så att man kan skriva så får man bita i pärmen. Här: jag och Anna som biter i Carins bok.


Jag, Carin och vår phadder Stefan på nollelördagen


vi har nolleuppdraget cheerleading, därav de snygga kjolarna och pyramiden


fuldansen


jag och cissi drog till helsingborg och hejade på flyINGen, några fick i uppdrag att bygga en flygfarkost som skulle köra nedför en ramp och ut i vattnet (eller helst ska den såklart flyga, men njaaaa), tävling sektionerna emellan


även där blev det pyramider

pizza


phina phaddergruppen snabel@


gött gäng


V-sektionen: Lantmäteri, Väg och Vatten, Brandingenjör






sillfrukost och skåne akvavit klockan åtta, mums




lite bilder från kursgården


pappa kommer-leken


tyvärr vann tillslut carin och johan över mig och albin


rumpleken, stava ett ord med era rumpor


spex och förfest


vårt spex and i'm just about to eat a lot of ketchup


cool bild på coola killar

det brinner

Nu körde brandbilarna precis härifrån. Det händer spännande grejer på Arkivgatan! (Och Sydsvenskans journalister kan inte stava). Gick ut på gatan och kollade ett tag men man såg bara rök. Sitter och uppdaterar den här artikeln för att få veta vad som hände istället.


Jag hade världens största finne men jag klämde den

Hej kompisar, föräldrar, syskon, bekanta, ovänner och pojkvänNER!

Helgen ja, torsdag till fredag var mor min och hälsade på. Trevligt! Vi åt på Lunds bästa pizzeria.

Fredag var det sen sittning på Helsingkrona med min underbara faddergrupp. Sjukt kul!

Lördag åkte jag med min faddergrupp och en annan faddergrupp från V-sektionen tillsammans med folk från de andra sektionerna till Helsingborg! Buss dit, sen gick vi i parad genom hela staden ner till havet. Där samlades vi runt en ramp som slutade en bit över vattnet. Meningen var att varje sektion skulle ha byggt en flygfarkost som i och med farten från rampen skulle lyckas ta sig över till Helsingör. Ingen lyckades... Blev mest en massa bad. Inte för mig dock, för jag är med i cheerleadinggruppen! När tävlingen var slut gick vi och åt pizza och sen gick vi till en hamnkrog. Därefter turade vi med båt över till Helsingör och tillbaka. På båten var det öl, hamburgare och dans. Inte för mig dock eftersom att jag träffade några killar som ville byta ouverallsdelar med mig. Värt.. Efter båten var det släpp på en nattklubb. Bra drag men jag och Cissi var trötta och åkte hem.

På söndag kom mamma tillbaka och vi gick till min bror och hans familj och åt lunch. Min brorson (5½ år) vann över mig och Rasmus i innebandy. Visserligen bara med 8-3 men ändå! På kvällen köpte jag och Rasmus godis.


FROST från ikea. 20 m torksträcka. Den blir nog bra.

boooooom shakalaka


vår en-och-sextio-säng!!






att köpa: torkställning


här sitter jag nu!




köket från sovrummets synvinkel






Hehe "ingenjören" ligger på bordet. Ball jag e

september nu!

Gick med i Sydskånska idag. Verkar vara en jättetrevlig nation, än viktigare var att jag där fick en STUDENTKALENDER. Ja, samma perfekta format som gymnasiekalendern, och innehållande rabatter, bland annat från h&m (YES!!!!!!).

Skämt åsido så har jag ett hett mattips till fattiga eller rika, matglada eller anorektiska studenter.

En påse morötter
Två broccollihuvuden
Två gullök
Två paprika
En zucchini
Räkor
+ annat tager vad man haver

Göööörgod wok, det åt vi idag... med basmatiris... eller jasmin jag är osäker.....


Så här ser det ut när V-sektionens nollor gör Conny-uppvärmning. Hittar du mig?

RSS 2.0