jepp

Har hittat några sköna bilder som jag tänkte dela med mig av. Enjoy.


Haha skulle så HÅRT vilja ge en sån här tröja till Rasmus i present någon gång!!


Blir galen på om det är hennes bröstvårtor man ser eller inte? Ja ja what to say?


Man kan seriöst köpa tröjor med detta tryck. Överraskningspresent? Någon?

<3

Idag blire både sorgligt och icke-sorgligt! Maja åker men Rasmus kommer hem! Blir avskedsfika (nej avsked lät lite brutalt, hej-så-länge-fika snarare) hos majmos och sen blir det kramkalas på tågstationen när tåget från åre rullat in. Kan bli en mysig dag, finns potential!




Puss på er båda! Ni är fina ni!

haha?

Vad har hänt med mitt ben?



Är detta normalt....?

studio dicore på ög

Nu kör vi! Mitt huvud tänkte lite åttiotal idag tydligen! Men jävlar så bra det kan bli ;)






Drar till ÖG om någon timme! Sitter och taggar till, ska kolla på på spåret!

igen och åter igen

Kan knappt förstå hur naturen kan frambringa sådana ljuvliga smaker (tänker på granatäpplet, bananen känns väl rätt alldaglig) Puss!

den ni

Har bytt nation. Från V-dala till ÖG. Känns så jävla bra. Fick lyckorus när det var klart.

plogjour?

Sitter och klurar lite, eller nej det gör jag inte, men jag gjorde, när jag var på väg hem från stan, och några andra gånger...

Okej då kör vi. Gubbarna i plogbilarna, jobbar de jour som plogbilsförare? Så att de blir inringda om det börjar snöa en natt? Eller jobbar de för kommunen och gör en massa olika saker hela tiden? Typ plogbilskör, sandar, hackar ner is från taken och krattar rabatter. Vore ju underligt om man kunde utbilda sig till plogbilsförare i och med att det kanske inte blir sådär jättemycket jobb under året.

Nu hittar jag på en lösning själv... orkar inte fundera längre. De måste vara de som har blivit dömda till samhällstjänst? För fyfan vilket skitgöra att rejsa runt i traktor en hel natt då det snöar. När alla andra sover gott, ända fram tills att man kör förbi husen de bor i. För det är väl inte bara jag som vaknar varenda natt klockan fyra då de kör förbi?



Usch och fy för dessa bilar. Har nästan fobi mot dem. Blev jagad av en en gång. I alla fall kändes det så.

utbrott

Hörni vad fan visst är det vänstertrafik när man går? ALLA jag möter går på höger sida, och ALLA jag möter vägrar flytta på sig trots att de går på fel sida. Detta gäller unga som gamla. GAH. Spelar ingen roll egentligen. Bara nu när det snöar så förjävligt, när man måste hoppa ut i det oplogade och blir helt snöig. GÅ OCH DÖ ALLA NI.



(pinigt om det är högertrafik?)

i made up my mind

Har bestämt mig. Ska skriva in mig på ÖG den här terminen istället :D Ser redan fram emot mina fredagar.

hultsfred

snö?

haha idag var det snöstorm. och det hade ju inte gjort något om det inte varit för att jag och majmos bestämt oss för att åka skridskor. well well vi överlevde! det var till och med kul!

vi lyckades även hinna med en snabb anställningsintervju, köpa likadana tights på halva halva priset, fixa billiga knappar till min nygjorda myströja och dricka varm choklad med smör.




myströjan och de snygga leggingsarna!


till rasmus

tillägnad: rasmus

 

 


inne vs ute

ÅHNEEEJ SÅ PINIGT!
HUR KUNDE JAG??!


Om det är någonting som är UTE nu så är det att hålla den lilla väskan så här som paris gör (och som jag gjorde, vill inte tänka på det):






Det är ju så här man ska hålla om man är INNE:




lite avslappnat så där... gaaahd jag är så efter ^

tjugifjärde

jag blir tooooookig

vill kolla på grejer på svt play men mitt internet är helt fucked up. buffrar och buffrar men kommer ingenvart. hade tänkt kolla på rihanna på skavlan när hon snackar om misshandeln med mera. men nähä. vad göra nu då? jag får läsa bloggar eller nåt istället ^




mäkta besviken tjej


*försöker ha kul ändå*

RAL'

min tönt till pojkvän fyller tjugi idag. min tönt till pojkvän har även åkt till åre idag.

JÄVLA TÖNT.

DU ÄR BÄST.


animal's foot

Idag är jag giraff. (gah love them, mina ben också! to die for.......)



Next up: Öl och fotboll såklart?!


mmhmmmm!

Här är skorna jag snacka om maja. Så jävla snygga! Som en vanlig pumps längst ner och sen jazzbyxematerial som man drar över benen. Döläckert.


















































Eller?

nytt smeknamn

HEj igen!


Jag vill att ni frånåmed nu ska kalla mig för KEBNE. Jag tycker att det är både snajdigt och gulligt!



Om det är någon av er som har problem med associations-synapserna i hjärnan ska jag förklara mig. Kebnekaise är Sveriges högsta bergstopp, jag heter Nyberg och är jag är verkligen en toppentjej. Det blir coolt det här va :D ?



OJ JAG RÅKA SHOPPA

 

kofta

strumpa

strumpa

handcreme

remover

lypsyl

trosa

trosa

trosa

trosa

strumpbyxor

 

HEJ!

 

Men ni vet att jag är fyndarN. Fick allt för typ tre hundringar!



GT eller MF?

Åh jag har massa visioner om saker jag vill sy men om jag skulle förverkliga alla skulle jag vara pank. Blir frustrerad när jag inte kan göra de sakerna jag vill göra. Igår sydde jag en kjol. Den blev inte som jag trodde från början. Den blev lite mer gina tricot.







omlottgrej, sydd i velour (mjuuuuuuukt o skööööönt), cheap monday-knappar (coooooolt)


lavv ja bitches

artonde

Hejsan!

Idag var jag på kurs, matte. Utanför mötte jag en blond kille som irrade omkring (som skulle till samma kurs, han var precis lika lost och precis lika försenad som jag). Det visade sig att han hette Gustav Säfwenberg och hade gått i min klass i tre år. Kul tycker jag.




Nu har jag räknad ut att jag förhoppningsvis kommer ha möjlighet att gå på åtta föreläsningar (av sjutton). Just för att morgonföreläsningarna är precis de dagar jag städjobbar. JEJ. Det är en massa räknetillfällen också. Jag kanske ser kursen som lite repetition inför de framtida studierna istället.

hihi

Jag i mitt esse



3

Det var dom tre åren. Visste ni att Rasmus är det bästa som finns på hela planeten?



Vimmel på värmlands, fredags. Rasmus pekade långfinger, jag tror att de klippt bort det och det är därför vi är så inzoomade?



Min discobowling-konung, lördag
16 januari


Åh jag önskar av hela mitt hjärta att ni kunde se vad som stod på teven här. Jag innehöll ledningen! Rasmus vann i alla fall överlägset till slut.


Puss

spännande

Det är något skumt med min handled. Igår verkade den vara smal eftersom min fina gula klocka höll på att glida runt hela tiden. Men idag, idag är den tydligen en tjockis igen. För nu sitter klockan som ett smäck!



Alltså denna del av kroppen jag snackar om:

Se hela bilden


maniac

Jag måste erkänna att jag är lite frustrerad (inte bara för att jag har råkat trycka på vuxenbiljettsknappen flera gånger på bussen fastän jag numer räknas som barn gah).

Jag är frustrerad för att den är en sak jag inte förstår. För tänk efter, är det nån sak i vårt moderna samhälle som är sjukt onödig så är det väl ändå eject-knappen på fjärrkontrollen. Jag menar visst det kan vara jätteskönt att inte behöva resa sig ur soffan, man VAD FAN man måste ju ändå kräla fram till dvdn och plocka ut/i skivan. Så varför finns eject-knappen på fjärrkontrollen???!!




längst upp till vänster ser ni den jäveln...

HON HAR KLÄTTRAT SÅ HÖGT UPP MAN KAN KOMMA I UPPSALA

Ja kära vänner, idag är en stor stor dag för lilla lilla magzorb. Hon har idag nått toppen. Klättrat så högt upp på karriärstegen man kan göra. Hon är en stjärna. Klockan 13.35 kom samtalet. Hon ska få städa på slottet. Ett så prestigefullt uppdrag går icke att avsäga sig ifrån. Det är hit alla kämpar. Mot toppen.



that's the question

Vad tycker ni? Spara eller slänga?






Detta är alltså en nagelfil som jag har haft sen jag var ungefär tretton år. Den fungerar fortfarande som en nagelfil ska göra. Och den gör det med bravur. Men jag kan ibland känna att den är lite väl naggad i kanterna (ni ser på bilderna att det vita börjar ta över). Dessutom har den gått halvt av på mitten, hänger fortfarande samman dock - vilket kan räknas som ett plus! Jag gillar även att den har olika nivåer av filningsgrad. Som ni kan se på understa bilden är jag ett stort fan av "medium" (grön). Vässar klorna till max!


Så, spara eller slänga?



Cul-de-Sac

Om ni någonsin ska se en film. Och vill se en film som jag tycker är sjukt bra. Så ska ni kolla på Cul-de-Sac, av Roman Polanski. Helt galen och helt bra!



JET SET I AM

Är min mamma cool eller?!



back packer

Har precis gjort en lista över städerna i Europa som jag jättegärna skulle åka till (hint hint Rasmus).

Det slutade med:

Belgrad i Jugoslavien



Budapest i Ungern



Bukarest i Rumänien



Lissabon i Portugal



Monaco



Sofia i Bulgarien




Och detta är då städer som jag kan tänka mig att bo i ett tag. Eller inte kan tänka mig... städer jag gärna skulle bo i någon månad eller två eller tre! Som ni märker kör jag inte direkt hårt på stora "kända" städer som Paris och så. Tror jag skulle känna mig mer hemma i någon av dessa.


Oj nu har jag tänkt så mycket på detta att jag nästan tror att resan är bokad. Hejdå.


jaha?



Ja, men nästan. Eller?


brämhults

Hörrni ärligt talat, den här är god!!




Granatäpple är den perfekta smaken? EVEEEEER. Känns lyxigt med brämhults också.


ÅDJEH




VIP i onsdags

Herregud förresten. Är jag förti eller??? Vågar knappt dansa på nattklubb längre för att jag känner mig som en tant. En tant som VERKLIGEN inte kan skaka rumpa! Well well VIP är bra för där kostar allt 25.


dagens ungar................







pusshej


klockfeber

hejejejejejejej


Ja det hettar faktiskt i fejset (tänkte på ordet "feber" i rubriken)



Jag sitter här och funderar seriöst på att köpa en gul klocka. Det kan bli heeelt galet. Men heeelt jävla coolt. Velar dock mellan knallgul och knallcerise. Lutar åt gul, för det är mer coolt och mindre barbie. Men den rosa är också fin....... gah?


                  


palla rubrik

Mitt favoritnagellack for the moment är detta:




(rasmus kunde inte bestämma sig för vilken bild jag skulle ta så det fick bli båda)

Rosa, knalligt. Man känner sig så FRESHY i det och det är precis vad nagellacket från Mavala heter!!!!

dagens goda

Sourcream and peppar chips!



Jag och ral'bal' har just tryckt i oss en påse.



violkatten

Nytt favoritgodis! Direkt från lösgodispåsen!

En katt, hälften violsmak hälften lakritssmak, jag kaller den violkatten! Mmmm vilken smakexplosion, mumma!







(föreställ er bilden själva, min kamera har ej några batterier)














love the planet

Nej vet ni vad. Världen är nog god ändå! En sjujäkla fin plats! Speciellt den människa som inte la beslag på min ipod utan istället lämna in den till hittegodsavdelningen på arlanda (klantjag hade glömt den på flyget). LOVVVVVE UUUUU.

Nu är det klippat klart och betalt så den ska komma på posten hem till mig! Service?




Så ska vi dansa så ska vi dansa natteeeeeeeeeeen lååång nanananananaaaaa

lessamt

Den är borta, spårlöst försvunnen. Jag vet inte var mer jag kan leta. Har dragit ut alla kläder i garderoben, kollat alla lådor och alla högar på skrivbordet. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Min iPod. Säg till om ni hittar den!

nyårsafton

Oh herregud vilken kväll det blev, kan inte berätta allt som hände för det var så mycket. Var på sittning, gask, på vämlands. Fem rätters, sjukt gott. Hade supertrevligt bordskamrater. Var bordsdam till en Marianne hihi. Gälet.

Ute på tolvslaget och sedan efterfest på GH. Svinigt kul. Dansade med lottisen, vi börjar leka så jävla mycket när vi dansar tillsammans. Blir typ som en teater undan att vi säger någonting. Svårt att förklara och helt sjukt i huvudet!

MEN GOTT NYTT ÅR PÅ ER


Testar hallspegeln i egypten. Ser road ut?

RSS 2.0