Hejdå

Okej nu drar vi! Wish us luck!!

tjugosexte

Mina damer och herrar. Nu börjar det dra ihop sig. 28 juni klockan 04.43 kryper allt närmre. Jag är taggad ända in i benmärgen. Och ända ut i fingertopparna. Hur fan ska detta gå?
Jag har ont i käken för att jag har skrattat så mycket. Och i halsen. Men det kanske är för att jag håller på att bli sjuk. Ska proppa mig fullproppad med vitlök.

lekmunnen

En sak jag har funderat ett tag på men aldrig vågat/velat/kännt för att ta upp med någon:

När man jobbar på Alnäs så är det inte sällan barnen ger förslag till roliga lekar. Deras favoritlekar. Och när de kommer med ett förslag vill de gärna förklara hur leken går till. Inte helt konstigt kanske eftersom jag brukar fråga. Men jag förstår aldrig hur de menar. De babblar ihop något och säger alla regler med mera. Men jag har nog aldrig helt förstått en lek kommen ur deras munnar. Det brukar inte bli så sammanhängande. (Och nu menar jag inte att hänga ut barn som dåliga! Herregud!) Det jag undrar är om man förstod sina kompisar när man skulle leka någon utav dessa lekar då man var liten? Det måste man ju ha gjort. För man kunde ju alla lekar. JÄTTEKONSTIGT VERKLIGEN.


v-dala en kväll när solen gick ned (ovanligt va?)

hej

Gahhh Alnäs är bäst ingen protest. Där har man alltid kul.

Jag kämpade mig upp tidigt imorse för att hinna cykla ut till Sunnersta till nio. När jag kommer dit får jag veta att jag skulle vara bussjour. Så jag och Calle räsade ikapp bussen och hann ifatt den fem minuters cykelväg från mig. JAG KUNDE HA SOVIT EN HALVTIMME TILL OCH BARA BEHÖVT CYKLA TILL ICA MAXI NU SKA JAG VARA OLYCKLIG I EN VECKA.

Det här får jag inte säga men det är så kul att jag inte kan släppa det. Robert är med på en "läsarbild" på blondaa:s blogg!!!!

tradera är nya drogen del 2


Vann en grej kan man säga

trettonde




Här har ni videosarna jag länkade förut. Nu vet jag hur man lägger in dem här. Så detta är till de som inte orkade kolla länkarna förut. Haha Agnes Nicole (andra videon) dansar och klappar inte ens i takt. Älskar henne alltså. Antoinette är en norsk hollywoodfru och Agnes Nicole en svensk. Goa gubbar. På tal om det ska jag äta några jordgubbar nu.
Hejdå.

tradera är nya drogen

HEj komPPPizar

Jag har blivit medlem på tradera. Whyyyyyyyyyyyyyyyy????!!! Åh jag ångrar mig. Nu är jag beroende och sitter och kollar efter nya grejer dagarna i ända. Jag har vunnit en ring från Pilgrim. 36 kronor kostade den. Det tyckte jag att det var värt.



Sitter och skrattar åt folk som är lite pucko också. Det finns en annan ring från Pilgrim som är på sina slutminuter. Den ligger just nu på 320 kronor!!?? Och visst om du vill ha ringen jättemkt men den finns ju på Pilgrims outlet shop. För hundra spänn. HAHAHAHAHAH.

magzorb kändisspanar

Underbar dag i Sthlm med min fining.

Arkitekturmuseet                       check

Af Chapmans kycklingbröst        check

Shopping utan att köpa något   check

En timme inne på Hemköp         check

Erika från p.h. i Gallerian            check

Cimon från p.h. på h&m             check

Såg en tjeck                              check

(haha nej den sista var bara på skoj HAHHAAHHAH)

nej smakade du vaniljsocker?

HAHAHA JAG ÄLSKAR "BLOGGARE". Det kan verkligen vara underhållande ujujujhh.

Från någon blogg som hade frågestund:

Nathalie: vad är det galnaste ni nånsin gjort? :)
Elina: På hemkunskapen på högstadiet så bakade jag och en klasskompis bullar där vi hade i vaniljsocker. Vaniljsocker luktar ju väldigt gott, så vi tog en stor sked var, öste på med vaniljsocker och stoppade i munnen. Fy, det var det äckligaste jag någonsin smakat!

okej tjej?

ååh vad jobbig jag är! Jag kan få sådana sjuka cravings. Oftast går de över rätt snabbt men ibland inte. Nu har jag i alla fall fått för mig att jag vill hoppa fallskärm. Fan också.

c. c. cookies



Vad tycker ni? Lyckades jag uppnå förväntningarna som receptbilden hade på mig? Ja? Snälla säg ja.

3 is the magic numberrrr

ägnade på morgonen (ca kl 13) typ en timme åt att läsa igenom gamla inlägg på världens bästa blogg (magzorbs)

efter det åt jag tre mackor och drack tre glas oboy

sen kollade jag på paris hiltons british best friend i cirka tre timmar

nu senast har jag fört över typ trettiotusen bilder till MIN NYA EXTERNA HÅRDDISK SOM JAG FÅTT FRÅN MIN FINA MOR

ikväll ska jag baka 30 chocolate chip cookies!!!




TRE AV FEM TOASTERS MINA DAMER OCH HERRAR

hujedamej



En körsbärstomatsskiva på mackan Rasmus? Jävla tur för dig att du har en bil med tv i baksätet. Annars skulle vi aldrig kunna vara tillsammans!!


karate kid-låten



Men åh hur gamla är dom? Det är inte rättvist!!! Jag vill ha Will Smiths son som husdjur han är sååååå söt.

stor dag idag

Jag är arbetslös!!!!!!!!!!! JNIOAFVNOJSNFVOSJNVJAGÄRARBETSLÖSJNKSADFJKDSFJKAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu kan jag vara ute längre än till nio på kvällarna. Bra huhh?


aj


nej kolla inte, inte värt det

Elsa det är på en arena i Madrid! Jävla sjuk grej. Fyfan. Vet inte om jag tycker mest synd om killen eller tjuren. Tjuren dog ju, medan mannen ja... kolla själva om ni vågar. Fast jag vill verkligen inte säga åt er att kolla. Låt oss säga så här: överväg innan du trycker på play!

hej

Min lillebror gör pasta och köttbullar till mig!! Jag är så himla hungrig alltså.

Ska berätta om en spännande grej nu. Idag så började jag klockan 6. Städade till typ halv nio på ett ställe. När jag därefter satt på en parkbänk och chillade ett tag var jag jättehungrig och jättekissnödig. Klockan nio gick jag till ett annat städställe. Tänkte att jag skulle slå en drill där. Men det bara försvann. Så fort jag började städa var jag varken hungrig eller kissig längre! Så jag har ännu inte ätit (13.00) och kissa gjorde jag inte förrän typ klockan tolv. Och då var det inte så att jag höll på att sprängas. Farligt i alla fall eller huuuuuuuuur? För jag var säkert jättekissig egentligen. Jaja, hungrig är jag nu i alla fall, hejsvejj.


hehe

RSS 2.0