London!

Kul och härligt var det! Lite bilder:














heyyyy

Äter kladdkaka och dricker kaffe. Världens bästa kombo. Speciellt tillsammans med att jag åker till London idag!! Tre generationer kvinnor tillsammans!


myz haha

yiho

Nu är alla tentor skrivna!!!! Jag har sovit en halvtimme och snart kommer några tjejer hit för vi ska fixa oss (klä ut oss) och sen dra på förfest innan Lantmäterisittningen! Kul kul kul!


snart är det väl sommar också

power

Nu är det mörkt, Rasmus har gått o lagt sig, klockan är inte mycket men imorgon måste jag plugga huvudet av mig. Jag har massor med cravings. Bland annat vill jag köpa fina kläder och bland annat vill jag tatuera mig. Peace out nu slänger jag resten av popcornen.

tillbaks!

Kul att man är saknad haha! Får be om ursäkt. Twitter stole my attention! Men nu är jag tillbaka här igen. Jag vann inte twittervadet tyvärr. Adam hade en bra taktik så nu är jag skyldig honom en middag grrr.

I måndags hade vi mattetenta, idag hade vi geologitenta och på fredag vägbyggnadstenta. Om mitt liv är kul just nu? Sisådär va. Fredag och lördag kommer bli kul. På fredag har vi klassittning med tema: "Tur att jag pluggar lantmäteri så jag slipper bli ......." Först tänkte jag vara en A:are (arkitekt alltså) och låna Rasmusens sektionskläder. Men dom var för stora så nu ska jag vara inbrottstjuv. Svarta gympadojjor, svarta leggings, svart tajt långärmad och svart mössa (håret instoppat). På lördag jobbar jag pub och sen är det en stor efter-tenta-fest :)))))))))))))




RSS 2.0