beatbox

Konstig men skoj kväll igår! Min granne felix kom och knackade på och frågade om jag ville med på halloweenfest i en lada en liten bit utanför Lund. Först var jag lite tveksam för att jag var så jäkla trött, men det bidde så att jag följde med till slut. Dock inte utklädd eftersom jag hade typ en halvtimme på mig att fixa till mig. Det var en hel del drag och en hel del folk där. Jag var nykter hela kvällen ****stolt**** haha. Blev lite drygt framåt småtimmarna dock, då en del var lite dräggiga. Vid halv två-snåret kände jag att det var dags att dra hem. Och jag försökte, men det var helt omöjligt att hitta gåendes. Så jag var ute och vandrade ett tag. Men sen gick jag tillbaka till festen för att vänta på att grannen och hans kompisar skulle ta bilen hem. Det luktade lite "mysko" i bilen, men du behöver inte oroa dig mor, hon som körde var nykter! Precis som jag brukar vara när jag kör!!


längst fram i taxin

Rasmus har lämnat mig ensam kvar här, för han ska till kanarieöarna och sen till Berlin (lame ursäkt?). Så jag ska klara mig alldels själv i tolv dagar! Kick-off på "ensamma tolv dagarna" innebär play-tv (utan sällskap såklart). Så see u later elevator!


- Hejdå! (eller Adiós eller auf Wiedersehen på dina språk)

ljubbe in ma heart



Jag längtar tillbaka till Ljubljana. Bästa staden everrrrrrrrrrrrr.

tjugosjätte

Jag är helt yr efter att ha letat efter begagnad kurslitteratur till juridiken. Har hittat en hel del bra dealar, så vi får hoppas att jag snart får svar på mailen.

Idag har jag köpt star wars-lego.


"freeco speeder"


RASMUS HAR NAMNSDAG IDAG FÖRRESTEN. HAN ÄR EN BALL DUDEMEISTER! <3

v-sex 11 ?

Jag har blivit nominerad till att jobba i v-sektionens sexmästeri. Det innebär att jag är med i gruppen som fixar med sektionens fester, middagar och andra happenings. Man är runt 20 personer i grupen. Vore skitkul. Fast innan någonting blir helt säkert kommer jag antagligen att bli motkandiderad av nån eller några. Jag kommer alltså antagligen behöva ställa mig upp på årsmötet och berätta för hundre pers hur bra jag är! Sen ska den motiveringen vara bättre än motkandidaternas. Låter kört - men det är det inte! Jag har trots allt en liten chans :)

magzorb lyxlirar

Här ligger jag och kollar på play-tv. Just nu Lyxfällan. Synd för dessa männskor att tv-serien inte fanns när de var små, för man blir lite lätt skrämd av hur det kan bli alltså!


ET-slasque

Igår var det tentafest så det stod härliga till. Jag blir förvånad om ni inte hörde oss uppe i Uppsala? Kvällen började med god middag hemma med den bästa. Sedan styrde jag min punkterade cykel mot Carin. Där träffades vi några tjejer från klassen och lekte lite lekar och förfestade. På väg mot festen stannde vi till hos en av våra faddrar (där alla våra manliga faddrar höll till). Vi tog med oss dem och rejsade mot et-slasquen (innebär att man har ouverall på sig, och et = efter tenta). Där var det FETT ME FOLK. Det var dans och stoj tills Carin stukade foten i och med en battle mot en datakille.


haha anna har bara ett ben nanafönana

puss och kram lingonbanan

Ah tjena. Spikade tentan igår dååråå. Och Lotta fyllde år igår, allt för hennes skull liksom, ingen misslyckas en sådan dag. Glädjefyllt ska det va!

Igår hade vi ost o vin-kväll. Fast vi åt godis istället för ost. Funkar alltid.


Jag har köpt en ny mössa! Rasmus sitter och spelar gitarr bakom, och sjunger att han ska köpa en likadan, för att "han är så jävla sugen på en mössa".

21

Jag har laddat med cashewnötter, torkade tranbär, vattenflaskan står på kylning, skinkmackan är redo att  bres. Pennorna är sorterade, väskan packad och kläderna för ändamålet är utvalda. Checklistan kontrollerad. Imorgon skriver klass L10 sin första tenta.


i lillebrors rum

Min höst är räddad! Man kan se (förmodligen bara jag som missat detta MEN) Gossip Girl gratis på kanal5play!!! Toppen tycker magzorb!

nu drar jag hem!

Rasmus tycker att min statistik ser ut som en skidbacke. Nyss pruttade han också! Så nu drar jag härifrån!

puss

Men åh magzorb nu är du uppe alldeles för sent! Klockan är snart spöktimmen och du börjar faktiskt att se ut som ett spöke. Bu!

Jag har inte gjort något kul den här helgen. Eller jo jag var och fikade med Rasmus, det var mysigt. Men IMORGON! Då drar jag till bästaste bästa Uppsala.

Mina rapar luktar äckligt. Ska gå och borsta tänderna. Seeeeees kompisar.


brygga över berlinmuren

imorgon!

En överraskning väntar er. Be prepared!


(har ingenting med överraskningen att göra iofs, men det är hur som haver en fräsig bil)

femtonde

Jag längtar hem!















Eller snarare efter er.

you suck

Om det är någonting jag skulle dissa idag så är det låten "Fuck you" (antar att det är det den heter eftersom det är typ det enda de säger i låten). Hur som haver så spelas den konstant på radion och det irriterar mig. PUNKT.

Dagens najs å andra sidan är väg o vattens mattelärare. Han kan räkna han! Vår egna är lite halvdan..

bevisa medelvärdessatsen kompis!

Jag är lite glad idag för jag har köpt en kjol! Svart och så är den! *klämma klämma* längtar till någon dag när jag kan ha den på mig.

Precis exakt just nu står min husalv och lagar mat till mig och sig. Blir "lyxiga köttbullar" typ. Jag pluggar fortfarande en hel del matte om dagarna. Ikväll ska jag hem till en tjej i klassen där vi är fyra stycken som ska plugga och äta godis alternativt kakor alternativt bullar. Blir lite mysigare så.

Jag är fett trött. Imorgon tar jag lite sovmorgon. Till åtta kanske? Ledig nu och fram till tentan. Ska ta morgonpromenad varje dag innan jag ska plugga. Så att min hjärna börjar leva.


snabel@ först in såklart, fast det här är längesen nu.......

fineliner

Jag och Carin har köpt oss ett gäng färgpennor! Är mäkta nöjd alltså. Nu är det jättekul att läsa anteckningar från föreläsningar eftersom det är en massa färger i blocket!



Jag har bara 6 av färgerna: cerise, lila, grön, svart, blå, röd! WOHO

matte all over the place

Matte hela dagen, varje dag. Tur att matte är min bästa vän. Just nu sitter jag och klurar lite på geometriska summor.

Igår var jag ute på Lunds "kommunist-nation". De är inte med i nationssammanhållningen. Så de konstiga människor som bestämmer sig för att bli medlemmar på smålands får bara gå på smålands. Vi hade kul i alla fall! UV-lampan räddade kvällen :)))))))

En jättegullig talgoxe kom och hälsade på mig nyss. Först satte den sig på yttre fönsterkarmen i vardagsrummet. Sen när jag skulle ta kort på den så blev den rädd - och flög till köksfönstret och satte sig där istället.




Ska lära mig denna utantill!!!!!

sjätte i tionde

Alla är sjukt stressade inför mattetenten om två veckor och två dagar. De vill knappt göra något annat än att plugga. Men att bara plugga och inte ha kul är inte rätt metod för mig och därför ska jag på V-sektionens pubrunda ikväll! Ska bli asgöttigt :)))))))))


krakow i mitt hjärta

mysigt

Idag samlades tjugo tjejer från klassen hemma hos Jennie. Hon hade bakat kanelbullar DAGEN TILL ÄRA (skäms på dig om du inte vet vilken speciella dag jag snackar om). Det var väldigt mysigt!

Annars så är den allmänna stämningen här lite nedstämd i och med ett matteprov om två veckor. Det sägs att minst en tredjedel kuggar första tentan.. det gör inte saken bättre.

Nu ska jag göra tredje och sista färdighetsprovet. Om jag inte klarar det på åtta försök får jag inte skriva tentan. Bör gå.

hej och svej och äcklig leverpastej


Jag hade tänkt plocka fram vinterjackan imorgon. Längtar tillbaka till solen!!!!!!!!!

RSS 2.0