5 o'clock in the morning, up up and away

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH VAD JAG ÄR TRÖTT


Men kämpa magzorb det är bara tre dagar kvar nu! Sen börjar det eviga sommarlovet IGEN, som rasmus sa. Skön grej att man kan få evigt sommarlov flera gånger. Jag gillar eviga sommarlov. Ska ta till vara på det!




ska vi rockenrolla så ska vi rockenrolla. eller?



whatttttt?



Hur kan detta vara en av de mesta populära och "like:ade" skorna på din skos hemsida? Alltså är det jag som är helt ute eller? Jag tycker de är groteska? Dööööööööööööööööö mänskligheten, ni får inte ha så dålig smak!!!!!!!!!

söndag



Är det meningen?

hehe

Måste ju erkänna att de norska hollywoodfruarna kan sin sak lite bättre än de svenska.

http://www.youtube.com/watch?v=OlhSrHd4gIQ


vs.

http://www.youtube.com/watch?v=oXcGVzvWCKQhe


(vet fortfarande inte hur man lägger upp en video här så ni får kolla upp länkarna själva)

åhnej

Läste nyss att det var omodernt och "ute" (samma sak ju?) att svära. Jag koagulerar!! Herre min kristna skapare. Ska sluta prata. Ska vara tyst tills döden tar mig i sina händer och vaggar mig in i den eviga sömnen. Ett liv utan svordomar är som pasta och köttbullar utan ketchup. Som smycken utan bling. Som en svettluktande antiperspirant eller som en cykel utan växlar. En omodern magzorb är en död magzorb.


jag nyss

kollar ut genom fönstret var femte minut för att se om syrenen börjat blomma

HEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ (i'm on a sugerhigh)

Jag har supercravings efter stora fina smycken. Men det finns inga snygga någonstans?! Blir galen. Hittade ett snyggt halsband på gt idag men jag blev för snål när jag såg att det kostade tvåhundra spänn. Fattar inte att de kan ta så mycket betalt när deras grejer är av världens sämsta kvalle. Jag är lite kinkig, vill ha jättejättejättesnygga smycken och så ska de vara jättebilliga. Eller i alla fall billiga. Eller i alla fall ganska billiga!!!!


m'kaaaaaaaaaay

Igår var det premiär för Taket på v-dala! Uteservering på taket och lounge tyypppp.

Idag äter jag godis.

Nä hörrni jag har absolut inget kul att blogga om. Återkommer.

mysig helg

Igår var riktigt najs. Satt ute på bryggan till sena natten. Drog till ÖG och fick jättemånga komplimanger för min egensydda långklänning (thumbs up magzorb!). Dansade hela natten lång. Vilken lycka när vi klockan ett insåg att det var öppet en timme till!!

Idag har jag varit ute på ekoln i segelbåt med pappa. Typ stiltje men vad fan.

Nu ska jag snart träffa maja som varit borta en evighet! Håller tummarna för en lyckad kväll. (Som om det behövs när det är varmt ute, man har en öl och en vän eller två där)


whatcha saaaaay?





(den är inte klar, banden är inte fastsydda och den måste kortas lite, men jag är helnöjd hittills!)

garrrrhhhhg

åååååååååååååååh vad sur jag blir!!! Hade taggat jättemycket för att börjat sy på min smock till långklänningen. (smock är när det är massa tunna resårtrådar sydda i raksöm) Klänningen jag syr är vit/mörkblå-randig, och därför tänkte jag att jag skulle ha vit resårtråd på det vita och svart på det mörkblåa (såklart). Och med den vita tråden gick det skitabra, sen när jag börja sy med den svarta så gick den av hela tiden. Försökte ändra inställningar och allt, trodde ju att jag gjorde fel eftersom jag aldrig sytt smock tidigare (fast jag visste ju att det hade fungerat med den vita tråden). Tydligen rätt PISSIG KVALLE på den svarta. Ska byta ut den mot en ny vit imorgon. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ SVARTA TRÅD!!!


gammal fin bild, hehehihi låtsasstudenten!

magdalena montazami?

Haha åh jag känner mig som värsta hemmafrun som ska ta hand om allt fixelifix! Supermysigt. Gick upp vid tio och bakade bullar, har dammsugit lite i vardagsrummet och försökt fixa så att vi kan ha syjunta där. Är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär taggad ;D


Magdalena Anka? (håreeeet)

summerbreeze

(GUUUUUUD vilken bra rubrik, ba känner hur bra och lyckad den är, ba wooow)

Snart ska jag inviga min långklänning och gå till ica i värmen för att köpa tacosingredienser till tacostapasen till syjuntan. Önskar ni pojkar något speciellt tilltugg?

smaskfobi

Jag gillar inte när folk äter banan in public (jag gör det själv - förlåt!). Speciellt inte på bussen. Idag satt det någon bakom mig som gjorde det. Jag kände hur det började lukta så där ni vet som det gör. Och det var jättevarmt på bussen så det luktade typ som om bananatomerna hann ruttna innan de kom till min näsa (eller så åt människan en rutten banan, vågade inte kolla). OCH det smaskade när haon åt. Typ precis i mitt öra. Fick rysningar. MAN BA SLUTA ÄT BANAN I MITT ÖRA!!!!!


fjortonde (lön idag yeyeyeyeyeyeyeee)

Nu är det kirrelikirrat, mitt tyg till syjuntan. Det blir en vit/mörkblå randig långklänning. Med ganska breda ränder. Fick tyget för en förtilapp! (hihi lycka) Måste köpa resårtråd också, till smocken över tuttarna, men de hade ingen vit.


Det är ju roligt att jag tycker att det känns helt okej att betala femtio spänn för en påse godis men inte för en b.u.s. Säkert för att det är så himla tråkigt att köpa krämer (även om jag älskar dem!). Och jag vill bli brun!


Simmade idag. Mitt brännsår på knäet (som jag fick när jag åkte rutschbana på fyrishov) löstes typ upp och blev helt slemmigt. NASTY.

Hejdå!


Vila i frid Emma

långklänningar

JAG ÄLSKAR LÅNGKLÄNNINGAR DET ÄR SÅ HIMLA FINT.
Den översta här finns nu i min ägo (den är mörkblå och inte svart som ni säkert tror) och jag tänkte sy något liknande den understa (fast snyggare) på SYJUNTAN. Och det är inte bara dösnyggt utan också dödsskönt. Dessa är i trikåtyg. Alltså luftiga och mjuka. To die for!






visste ni att landshövdingen är nazist?

Kolla vad han har mitt i trappuppgången. Ett hakkors!!!!!!!!!! Dumma, dumma gubbe.


watch out - grodor på väg!



Den här skylten sitter på riktigt ute vid en väg ganska nära mig. Jiiha.

ägg från frigående höns

Detta kändes så himla ekologiskt och bra när det hände!



Syns ju jättedåligt men det satt fast en dunig liten fjäder på ägget. Då vet man att äggen inte är konstgjorda!!!!

hej vilt

Åh faan. Jag kan inte hitta något tipp-ex. Rasmus tyvärr betyder det att vi måste åka till Sofia och Munchen och att det inte blir något utav Krakow (har nämligen skrivit resrutten med bläck i vår resbok :@). Prutt alltså! Nedrans i perkele osv.


lite surmulen magzorb

elfte

TJHAAAAAAAAA

idag har jag inget coolt att berätta tyvärr. Så jag får väl berätta om min dag istället trots att jag tycker att sådant är rätt trist att läsa och skriva om.

Gick upp klockan 6 och städade lite på slottet och ett annat företag i stan. När jag kom hem satt Rasmus snällt här och väntade på mig. Vi satte oss i solen med glass och kaffe och hade lite högläsning ur boken Vindens Skugga. Sen lagade vi mat och nu drog han precis till jobbet. Nu tänkte jag datorisera lite och sen försöka komma på något att sy till den famösa syjuntan som jag, rasmus och gustaf ska ha på söndag (eller bestämde vi det?). Ikväll blir det Orvars för att fira att mina små älsklingar har gått vidare till nästa arkitektprov.
GRATTIS :DDDDDDDDDDDDDDD


kan inte hålla mig längre

Nej Gustaf du fick rätt ändå. Kan inte hålla mig från att visa den haha.







me is in love

har väl aldrig kännt mig grymmare

JAG HAR SYTT ETT PAR BYXOR! FATTARU JAG HAR SYTT ETT PAR BYXOR. MED GYLF OCH KNAPPAR OCH PASSPOALFICKOR. FATTAR DU? JAG HAR SYTT ETT PAR BLÅ LINNEBYXOR FY FAN VAD GRYMT!!! FATTAR DU NU?




metropolen

mor och jag på endagstripp till stockholm resulterade i följande:

snygg adidasväska till mor
fika med mormor och moster
världens vackraste klänning till mig från mango
rabattkuponger på burger king = middag på burger king haha
spontan-bio, shutter island, blir inte klok på den filmen - riktigt störigt bra

nu fryser jag om fötterna, hejsvejjjjs

man blir så sugen på att tatuera sig när man ser dessa












Eller hur?

bästa dagen

Idag var jag och bästaste b-friend på fyrishov. Så här (på't ungefär) såg tavlan ut som visar rutschbane-tiderna.



Jag var helt seriöst helt ba asgrym på att åka!!! Sen brände jag knäet och då tog ralle över rekorden :(

hehe

Någon timme sedan:

Rasmus ser glad ut och utbrister: DET LUKTAR MAT!!!

Magzorb: Hehe jag har fjärtat


nämen!

Här sitter ju Magzorb och äter ben&jerrys!


Så tokigt!

FJÄRDE

Hallå haha jag är ju fett ovärd! Har ju lagt upp asmånga listor på senaste tiden. Gud vilken tråkig bloggerska jag är. Det pinsammaste med det hela är att jag typ hittar på listorna själv. Haha usch. Ska sluta med detta nu. PÅEN GÅNG!

mamma känner du igen dina gamla jeans?



hehe pysslarn'. Är inte klar än. Let's make this skirt CRAAZZY!


Håller på med detta nu. Med små små fina rosa stygn. Ska ha detta tyg i båda framfickorna.

tuggummit har tappat smaken

Dagens görsmål: Håller på att sy ett par blå linnebyxor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är jättenervös hela tiden för att klippa fel eller nåt. Och jag fattar knappt beskrivningen. GAAAAAAAAAAAAAAH.

Dagens längtan:
Om exactamente fem arbetsveckor (denna inräknad) är jag friiiiii.

Dagens måsten: Sortera i min garderob och bädda med nya lakan (är lakan verkligen ett samlingsnamn för örngott, påslakan och lakan?)

Dagens goda gärning: Det kommer. Det kommer.

Dagens gosiga grej: Gå upp klockan fem och torka bajs från toaletter. VÄRT.

Äh nu orkar jag inte hitta på något mer. Hejdå.


coola handen jääää

här är sanningen


(hehe bra bild..)
Det blev kanske fyra centimeter kortare än vad jag sa till frisören. Men det lyfter som tur är inte från axlarna! Dessutom växer det ju ut igen. Så himla kinkiga ska vi väl inte vara :D Jag tycker det är lite spännande att inte ha en aning om hur jag kan sätta upp håret. Kan inte ha hästsvans direkt, och inte fläta. Få köpa en massa hårnålar höhö.

euuwwk

Störd grej. Igår när jag, Rasmus och Gustaf cyklade hem från stan mitt i natten såg vi en stor svart råtta som sprang i gräset. Jag hade innan detta aldrig sett en vild råtta, utan bara i bur hemma hos min barndomskompis syster, och tyckte att det här var rätt ballt.

Och vad hände idag då tror ni? När jag cyklade hem från Sunnersta på eftermiddagen så ser jag EN TILL RÅTTA. En brun som springer runt i ett dike och sedan ner i ett hål.





RÅTTINVASION??!

andra maj

Hehe jag ljög det är inte så där kort mitt hår. Ni ska få se nån gång hur det verkligen ser ut. Men inte nu. Jag vill ju vara lite spännande.

tadaa






eh?

RSS 2.0