russinfascination

(obs obs obs detta är inte det inlägget som kommer bli dödsbra, har inte kommit på något sådant än, har suttit still på min insmorda stjärt i säkert fyra timmar för att komma på något bra. Men ingenting händer i mitt huvud)

Well well. Jag har kommit till en slutsats. Russinfascination går i släkten. Hemma hos hos räcker ett russinpaket a la stor modell i fyra-fem-en vecka dagar. Hemma hos andra familjer står ett och samma russinpaket kvar i många år. För man måste ju ha russin hemma trots att ingen äter? Hemma hos min man är russinen ganska hårda, det blir ju som en ond cirkel. Klart fan att ingen vill ha russin i den familjen om de är alldeles torra! Tänk vad de missar va. Tyvärr så finns det konsekvenser av överdriven russinkonsumtion. Men det ska vi inte gå in närmre på. Bara så att du tänker på det om du är en oerfaren russinätare som planerar en framtida russinrush in i munnen.


tjugofemte

Visst har jag tappat stinget lite? Jag var ju grym på att blogga. Nu gör jag både er och mig själv lite besviken. Fan. Jag ska bli bättre. Men inte med fler uppdateringar. Här satsas det på kvalitet istället för kvantitet! Ska sätta mig och fundera ut ett skitbra inlägg nu. Stör mig inte. Återkommer!


Hade denna bild på mitt studentmottagningsinbjudningskort (haha det ordet ska man lätt köra på hänga gubbe)

skinksmörj

Haha detta är för mycket för mig! Shoppade lite på weekday idag med min man. Det blev två brallor och en klänning. ALLT FÖR ÅTTIOEN KRONOR. HAHA. Ett par svarta manchesterbyxor (jag har redan sådana men dessa var mkt snyggare - lägre i midjan och längre i benen), ett par byxor som var lite som sammet fast hårt (lät fult men det är det inte!) och så en randig stort och pösig klänning som jag ska sy om lite (:

Det roliga är att detta shoppande kostade ungefär lika mycket som allt kaffe och fika jag köpte under dagen. Höhö.

Nej, hejdå, nu ska jag gå och smörja in skinkorna!


öl i sommarnatten, romantiskt

hej du

Hörrni nu ska ni få veta en sak, en grej, a thing, en värsting. Mitt jobb är helt okej, jag fixar tiderna, får bra betalt och får snacka/spionera med/på en hel del sköna människor. MEN (där kom den tänkte ni) dagarna blir så himla himla långa. Jag är liksom hemma till tio-tiden varje dag. Och då har jag gjort allt som jag var tvungen att göra den dagen. SO PLEASE TELL ME WHAT I SHOULD DO FROM TEN TO TEN EVERY DAY?!


(fan ta elsa hon fick mig just att bli megamegasupersockersötfettsugen)



Ah shit att få åka till något varmt och skönt land nu! Vad kan detta vara mamma? Brasilien? Jag vill i alla fall mosa ner mina fötter i den där sanden. Nu.

vääääääääääääärt

Idag mina damer och herrar var första dagen någonsin som er alldeles egna magzorb gick upp klockan 4.50 för att jobba. (fattar ni, FYRA OCH FEMTIO!! Snacka om att jag blev förvånad när det var fler än jag som var vakna) Blev en toppenmorgon! Termometerna visade minus tjugofem grader, osten var slut, busschauffören sket i att stanna på min hållplats (och alla andra? haha han stannade bara vid stadshuset). MEN SEN VÄNDE DET. Hade sånt jävla flyt när jag väl satte igång och städade. Dessutom vann Sverige mot Finland i hockeymatchen.



haha är det jag ens?

TJENARE

Känner mig så manlig när jag säger TJENA. TJENA TJENA TJENA TJENA TJENA TJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENATJENA






TJENATJENA fjäderkavajen är på. Nu drar jag! Tjilivippen!

tjugonde

Lyxig dag ja.

Förut: Rasmus-familj-vaniljbulle-varmchoklad-mys

Nyss: Infadels - Can't get enough i stereon

Nu: Lasagne

Snart: Förfest hos Gustaf

Sen: Fest på v-dala (står på listan, och hästpojken kommer dit. Visst är de ganska party? Det är så trist när det kommer ett melodiskt band..)

Sist: Sova

jadu

Jag undrar en sak. Kan hela Sverige drunka i snö? Om det snöar en hel vinter (som det gjort...), och ingenting smälter. Vad skulle vi göra då!!!??? *Freaked out Magzorb*


I SAID WHO'S TIRED

Har aldrig varit så trött som jag är idag. Jag svär. Vid någons grav. Har just tagit en power nap. I TRE TIMMAR. Och jag är fortfarande dödstrött. Städjobb is killin' u. Idag kommer Lotta hit. Vi ska se film, flirting with 40. Hejsvejs.

ponny

Hej

Jag fick ett fint samtal för någon timme sen. Det var Ingela från Ekeby Städ som ringde och frågade om jag ville ha mer jobb. EH JA TACK. Förhoppningsvis cirka tio timmar mer i veckan i lite mer än en månad.

Magzorb says;



Jag har inte haft så mycket för mig idag. Först chillade jag, sen chillade jag, sen chillade jag och sen chillade jag lite mer. Har tryckt i mig sex vitlöksklyftor (haha stackars gustaf som måste hänga med mig ikväll), för jag har dragit på mig (nej fan rasmus har dragit på mig) halsont och sådant päckel. Det blir i alla fall någon öl eller två på v-dala ikväll. Men eftersom jag ska städa i 6h imorgon (haha who's rockin') så drar jag nog hem innan det börjar ljusna. C U BITCHES

grr på er

Jag blir så irriterad när jag läser och hör folk klaga på snöröjningen och på tågförseningarna. En del menar att SJ borde kunna bättra sig eftersom det faktiskt snöar varje år. De borde veta hur detta ska lösas. Men vad fan de gör ju så gott de kan! När jag åkte från Lund till Stockholm häromdagen var vi två minuter för tidiga. Jag tycker att det är grymt att man kan hålla en tidtabell så exakt när man åker en så lång sträcka, där vad som helst kan hända. Resan tar förövrigt cirka fyra timmar, då tycker inte jag att tjugo minuter är en försening. Men du kanske tycker att de ska springa runt längs varenda spår i hela Sverige och skotta eller? Million dollar project.
Och kommunens snöskottning då. Tror du de har en plogbil för varje gata i hela Uppsala startklar utifall det skulle börja snöa? Om det snöar får man väl fan räkna med att pulsa en del, och ta på sig kängor. Flytta till varmare breddgrader om det vita stör dig. När jag vaknar mitt i natten och hör plogbilen köra förbi utanför blir jag först irriterad för att det betyder att det snöar, och sen blir jag glad för att det finns fina människor som försöker göra helvetet lite bättre! CRED.

som bär?

Bara jag som tycker att Rasmus och Joel Kinnaman är lika?




microtid

Hörni har ni tänkt på att tiden alltid går sjukt långsamt när man har grejer i micron? Man sätter tekoppen på två minuter. Under dessa två minuter hinner man bre mackor, plocka ur diskmaskinen och ta fram honungsburk och tepåse. Men om man under en reklampaus vill bre en macka så måste man ju springa för att hinna tillbaka till teven i tid. Och två minuter - det är ju ingenting?



(Ser ni förresten hur fint solen lyser in på bilderna i förra inlägget?!! SNART ERE VÅR. SNART ERE RAY BANS. SNART ERE JEANSSHORTS)

men argh jag kan inte sluta

Elsa: Jag har äntligen hittat min perfekta jeansskjorta!! Denna kommer vara sliten redan innan våren.


Och som vanligt kan jag rekommendera herravdelningen..


Egentligen en klänning, men den är way too flickig för min smak så jag tänker använda den som nattlinne! Perfa!




och som vanligt kan jag rekommendera rea-shopping.. denna nedsatt med 250 spänn, skjortan nedsatt med 50 spänn.

hon/hen/han

SENSUS har börjat använda ordet hen för könsneutrala. Inte han och inte hon, kanske båda, kanske inget, kanske mittemellan. Hen. Gillar jag det?
Jag gillar intiativet, jag gillar att folk börjar fatta att vi är olika, jag gillar att det spänner över alla som inte vill definiera sig som antingen kvinna eller man. Men ordet, hen. Det känns ganska töntigt. Och konstlat.
(Om jag vore en riktigt grym bloggare skulle jag här skriva: Håller ni inte med mig? Men tyvärr tycker jag att det låter så jäkla urtrist så jag skippar det)



clean

Jag hade inte borstat tänderna, inte smörjt in mig och inte tvättat bort sminket på fyra-fem dagar. Gissa om jag känner mig fresh nu. Kan sila luft genom tänderna! Kan gnida benen mot varandra utan rasp-ljud! Kan blinka utan att ögonfransarna klibbar i varandra! löveli lajf.


pimpning

Köpte två stora fjädergrejer i Lund. En av dem har jag satt på min svarta kavaj, as u can see. Vet inte om jag kanske ska sätta på den andra också, på andra axeln då. Det får bli en framtida fråga.






hemma

Är i flogsta igen nu. Lagom jävla kul och mysig resa!

mini trip

Imorgon åker jag och pojken till Lund. Vi ska hälsa på min bror och hans familj, Sverker som flyttat till Lund nyligen och Lunds studentliv. Tisdag-söndag. Tåg. Ska börja packa lite snart, jag är sjukt taggad haha :D



faster magzorb


YES FAN VAD LYCKAD JAG ÄR



Vilken paradise hotel-deltagare är du?
Tur för mig att jag blev Cimon, han var ju lugnt coolast i huset. Gud vilken boost!!!!

skype med elsa


- Hello Elsa! Great to hear your voice again. Eller snackar du svenska?!


- Du vet that's how i'm chilin'. Party like an animal all weekend!! Great stuff wallawalla


- VA NÄH DU DRIIIIIVER!!


- Jag kan ba inte fattare! Sick dude.



- frrrrhhrhrhrherrrHAHAHAHAHHA nä va kul



- cant tell u. want to tell u. cant tell u. want to tell u. cant tell u. want to tell u. cant tell u.........


- .........GAH kan inte hålla mig! Vetu?! Alltså fattaru? Galet eller hur? Jävla knivig sits alltså!!!


- Aja gumman, kul att snackas. ALWAYS a pleasure. Du är så jäkla go alltså. PUSS pårej hihihihihiihihihhihihih nä du får lägga på! Nej du! AH meh gumman, come on. Jag tänker inte lägga på.. NEJ Du är bäst tihiiii! åwh gullig du e. Jag tänker inte lägga på. Inte du heller? Hihi gullig du eeeee

som bär?


Vadå? Tycker du att jag och pappa är lika?! Haha dummer. Han har ju musche!!

sjunde

Hej! Har haft en görsoft dag. Jag ralle och gurra har ätit. Mycket. Vi gillar grillchips. Och så har vi kollat på mtv, skoja inte att det är beroendeframkallande att kolla på tjocka "losers" som vill bli prom queen och rapartister haha. Nu har de lämnat mig ensam här hemma och jag vet inte vad jag ska hitta på :( Hade tänkt kolla på solsidan på tv4play men de avsnitten finns tydligen bara kvar en vecka GAH.

Igår var vi på v-dala. Det var party hehehehehehehhehhehehehheehhehhehehehehe.


mah görls än båjs (fan vad jag ser otaggad ut?)

Och nurå? Vem vet? Imorn blire städ sju och tretti YEY.

kavajen

Nu är den färdig. Efter många om och men. Har fått springa i tygaffärn hur mycket som helst, köpte fel grejer och så. Bilderna gör inte tyget rättvisa. Egentligen är den skimmrande och svart. Här ser det ut som regnjackematerial??!


ful i fejjan


kanske ska stryka den lite hehe........

tjenare

Jag och b-freind ska tågluffa. Jag har köpt en radio/mp3-högtalare till det. Och till sommarens strandhäng. wihi.


det bästa med den är att den är turkos!! L TO THE Ä TO THE C TO THE K TO THE E TO THE R TO THE T

music

Jag har hittat ett par sjuttitalshörlurar. De ska jag använda imorgon.
Jag hatar ipodslurarna som pluppar ut hela tiden. Nu blire rejäla grejer.

'




typ fem meter sladd?

syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ffs

Håller på att sy en kavaj, det har jag aldrig gjort förut. Så jag är lite nervös. Den kommer bli svart o glittrig. Jag struntar i foder. Det blir för dyrt. Och ovärt. Kavajen kommer kosta mig cirka trettio kronor. Värt. Den kommer vara rätt pösig. Och rak. Figursytt är toktrist. Eller? Jag har ingen vlieseline hemma. Det betyder att jag inte har börjat sy än. Men bitarna är utklippta. Det är inte en kavaj än. När den är klar får ni se. Fast jag vet att ni inte är intresserade. Men om jag visar den har jag något att blogga om. Och att jag uppdaterar gillar ni. Trots att ni inte tycker att det jag uppdaterar om är coolt. Tomma uppdateringar är bättre än inga alls?

RSS 2.0