Magda - den bästa safirletaren i världen!

Förresten har jag inte berättat om det supercoola som hände för några dagar sedan.

Rasmus mamma är gift med Rasmus pappa. Hon har en ring på vänstra ringfingret. Det ska vara en blålila safirsten i den. För några dagar sen satt Rasmus och kollade på ringen, pillade på den. Hans mamma frågar lite skämtsamt om stenen har ramlat ur (för att dom har snackat om det förut, stenen sitter inte i guldet utan mellan, tänk dig bokstaven c som ringen så sitter stenen där det är tomt) och så spårar samtalet. Stenen hade inte ramlat ur, pheew.
Senare på dagen, vid middagsbordet, vad äre som har hänt då om det inte är så att den jävla safiren har ramlat ur ändå!
Så letandet börjar, Rasmus mamma har lagat mat, hängt tvätt, allmänt chillat och dammsugit (!). Jag och Rasmus pappa ba what tha heck och sätter igång med att riva ur allt hår och damm ur dammsugarpåsen medan de andra letar i huset. Vi river ur så mycket damm att Rasmus pappa inte tror att det är möjligt att de kan ha dammsugit så mycket den dagen. Men jag fortsätter med påsen ändå. Och till slut blänker det till! Yes, där satt'n! För det fick jag och Ralle ett kilo smågodis (som vi åt upp igår) och en biobiljett. Oförtjänt, javisst. Men man förstår ju att stenen betyder en del för henne.

Sjuk historia i alla fall, det bör tilläggas att vi hitta ett 2 gb usb-minne och ett telefonminneskort och lite annat smått o gott i dammsugarpåsen!


Kommentarer
Postat av: Ras

hahaha där satt'n!! haha satt och pillade på den :)

2009-09-29 @ 15:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0